Ladies Circle haalt 29.420 euro op

Ladies Circle haalt 29.420 euro op

Ladies Circle en LINDA.foundation zijn twee handen op één buik. We zijn namelijk ontzettend gesteund door de acties van verschillende Ladies Circles uit het hele land.
Zo organiseerde Ladies Circle Epe afgelopen woensdag, net als vorig jaar, een spetterende benefietavond.
Total Los voor de foundation
Ruim tweehonderd vrouwen werden die avond vermaakt. De hoofdact? De tikkie pikante voorstelling Total Los met de vier knettergekke vrouwen Femke, Kim, Charlotte en Dookje van Muziektheater LOS. Voorafgaand aan de voorstelling was er een groot diner en er werden lootjes verkocht voor de loterij. De prijzen werden door lokale bedrijven gedoneerd: kappersbonnen, schoonheidsbonnen en een prachtige tas, maar de klapper was de overnachting voor twee personen in een Princess Hotel naar keuze.
Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat de vrouwen uit Epe zich inzetten voor de LINDA.foundation. Zo hebben ze afgelopen kerstperiode meer dan tweeduizend kerstbroden verkocht aan bedrijven en particulieren.
Waarom de foundation?
Ladies Circle-lid Didi van der Velde vertelt waarom de keuze keer op keer blijft vallen op de LINDA.foundation: We vinden het fantastisch dat door de LINDA.foundation gezinnen financieel gesteund worden, zodat kinderen mee kunnen doen aan sociale activiteiten en niet buitengesloten worden. We doen het dus echt voor de kinderen.
Hulp komt van alle kanten
Maar de vrouwen uit Epe zijn niet de enigen die ons hebben geholpen. Als eerste nam Ladies Circle Twickel contact met ons op. Zij hebben tijdens de Military in Boekelo aandacht gevraagd voor de LINDA.foundation door middel van de LINDA.foundation Wensbak. De bezoekers van de Military konden een wens doen en daarmee de foundation steunen. Daarnaast werden er tijdens de decembermaand oliebollen gebakken die werden verkocht in de centrale hal van het ziekenhuis in Hengelo en Almelo.
Ladies Night
En een week na de première van Gooische Vrouwen 2 organiseerden zowel Ladies Circle IJssellink en Ladies Circle Eindhoven een heuse Gooische Vrouwen Ladies Night. De opbrengst van de kaartverkoop werd aan de LINDA.foundation geschonken.
Wát een bedrag
Al met al hebben we van onze nieuwe vriendinnen van de verschillende Ladies Circles een prachtige bijdrage gekregen van maar liefst 29.420 euro. Wát een bedrag. Wát een tomeloze inzet. Dank jullie wel!
3.000 ZOMERPAKKETTEN BEZORGD BIJ FINANCIEEL KWETSBARE GEZINNEN

3.000 ZOMERPAKKETTEN BEZORGD BIJ FINANCIEEL KWETSBARE GEZINNEN

Deze zomer hebben Nationale-Nederlanden, ASML, Vattenfall Foundation, DHL Cares en LINDA.foundation voor het tweede jaar op rij de handen ineengeslagen. Samen hebben zij in de afgelopen weken in totaal 3.000 gezinnen verrast met een zomerpakket. De pakketten werden...

OPNIEUW RECORDBEDRAG OPGEHAALD DOOR MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS

OPNIEUW RECORDBEDRAG OPGEHAALD DOOR MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS

Miss Beauty of the Netherlands – de leukste missverkiezing van Nederland als je het ons vraagt – zet zich elk jaar in voor een goed doel. En dat is dit jaar voor de zesde keer op rij de LINDA.foundation.   DE WINNARESSEN Op zaterdag 1 juli was het zo ver: tijdens...