AANMELDEN GEZINNEN

 

Gezinnen kunnen uitsluitend uitgenodigd worden door hulpverleners die het gezin persoonlijk kennen. Dat kunnen bijvoorbeeld schuldhulpverleners zijn, leerkrachten, huisartsen, bewindvoerders of medewerkers van sociale wijkteams.

 

De hulpverlener krijgt van ons een speciale code, waarmee het gezin zich vervolgens kan aanmelden via www.gezinneninarmoede.nl. Alleen volledig ingevulde registraties met code kunnen in behandeling genomen worden. Dit betekent overigens nog niet dat het gezin automatisch een cadeau van de LINDA.foundation ontvangt. Mocht het gezin het cadeau inderdaad krijgen, dan ontvangen zij aan het einde van het jaar bericht van ons dat het pakket onderweg is.

 

STAP 1

Ga naar gezinneninarmoede.nl en klik op ‘nieuw account?’

STAP 2

Bij e-mail vul je je eigen e-mail adres in en kies je zelf een wachtwoord. Vergeet niet het hokje ‘ik ben geen robot’ aan te vinken.

STAP 3

Je ontvangt een e-mail om je account te bevestigen en je kunt de registratie starten. Vul als eerste de code in die je van je hulpverlener hebt gekregen en vervolgens alle andere informatie. Je ontvangt na registratie geen bevestigingsmail. Niet volledig ingevulde registraties kunnen niet door ons in behandeling genomen worden. 

STAP 4

Je hulpverlener ontvangt van ons een controle-mail om jouw aanmelding te bevestigen

Let op

Als jouw gegevens wijzigen (bijvoorbeeld doordat je verhuisd bent), log je in op je account en verander je deze informatie.

Mocht je van ons een pakket ontvangen, dan zullen wij je aan het einde van het jaar hierover berichten.