AANMELDEN INTERMEDIAIRS

 

 

 

STAP 1 

 

Hulpverleners melden zich aan via www.gezinneninarmoede.nl Na de registratie ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link voor de verdere registratie. Hier vult u de gevraagde gegevens in en kunt u de aanmelding opslaan. 

 

* LET OP: het is niet mogelijk om je aan te melden met een privé e-mailadres (gmail, hotmail etc.) of info@…. e-mailadressen.

 

 

 

STAP 2

 

Intermediairs ontvangen bericht. Als u een persoonlijke referentiecode krijgt kunt u gezinnen uw code geven waarmee zij zichzelf kunnen aanmelden.

 

Het is mogelijk dat intermediairs geen referentiecode krijgen toegekend. Bijvoorbeeld omdat er in een bepaalde stad/regio al voldoende intermediairs zijn.

 

 

 

 

STAP 3

 

Gezinnen maken zelf een account aan op de website www.gezinneninarmoede.nl. De gezinnen dienen hiervoor over een eigen e-mailadres te beschikken. Voor de registratie zal het e-mailadres dienen als gebruikersnaam in combinatie met een zelf te verzinnen wachtwoord.

 

 

 

 

STAP 4

 

De intermediairs ontvangen vanaf oktober een controlemail van gezinneninarmoede.nl. Dit betekent overigens nog niet dat het gezin van ons een cadeau zal gaan ontvangen.

 

 

 

STAP 5

 

Gezinnen die een cadeau van de LINDA.foundation zullen ontvangen krijgen medio november bericht hierover per mail.

 

 

 

 

 

BELANGRIJKSTE CRITERIA

 

• Kinderen in leeftijd 4-18 jaar 

 

* Gezin met kinderen onder de 18 die aantoonbaar minimaal 80% van de tijd thuis verblijven

 

• Zelfstandig huishouden voerend.

 

• Langere tijd op of onder het absolute bestaansminimum levend en niet in staat om aan de levensbehoeften van de kinderen te voldoen.

 

• Geen sprake van actuele verslavingsproblematiek.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Heb jij een vraag over de registratie, gezinnen of een code? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen