Tjitske Reidinga nodigt je uit voor de benefietvoorstelling voor LINDA.foundation

Tjitske Reidinga nodigt je uit voor de benefietvoorstelling voor LINDA.foundation

Tjitske Reidinga staat op de planken van het DeLaMar Theater met de ‘grappigste komedie ter wereld’: ‘Geen Paniek!’ Op 11 juli speelt de cast een speciale benefietvoorstelling voor LINDA.foundation.

Pak je kans en koop hier je kaarten. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.
Lees ook
Dit is waarom Linda de Mol jou een lot voor de LINDA.foundation zomerloterij gunt
Ontzettend grappig
Waarom je moet komen kijken naar de benefietvoorstelling? Tjitske legt het uit: “In de eerste plaats is Geen Paniek! een ontzéttend goed geschreven, luchtig en grappig stuk. Het is de grappigste en bekendste komedie ter wereld en draait al eeuwen in de grootste theaters van Europa. We spelen deze voorstelling met liefde speciaal voor LINDA.foundation.”
Kleine bijdrage
Tjitske vindt het heel belangrijk haar steentje bij te dragen aan een goed doel, zo dicht bij huis. “Ik woon zelf in een buurt waar allerlei verschillende mensen door elkaar heen wonen. Daar zitten ook mensen tussen die het moeilijk hebben en voor wie het niet normaal is om nieuwe schoenen voor de kinderen te kopen, of een cadeautje met Sinterklaas. Door LINDA.foundation te steunen heb je toch het gevoel dat je iets doet en lever je een kleine bijdrage aan het geluk van die gezinnen.”
Verrassing
Dinsdag 11 juli wordt gegarandeerd een avond lachen, gieren, brullen. Maar LINDA.foundation doet er nog een schepje bovenop. Het publiek gaat namelijk naar huis met een leuke verrassing. Neem dus vooral je vriendinnen, je man of collega’s mee. En de opbrengst komt, zonder dat er ook maar één cent vanaf gaat, terecht bij kinderen in Nederland die in armoede opgroeien.
Bekijk hier alvast wat je die avond zoal gaat zien op het podium:

Tjitske nodigt je uit
Tjitske nodigt iedereen van harte uit: “Je geniet van een leuke avond in het DeLaMar Theater én steunt tegelijkertijd een mooi goed doel.” En als de leukste actrice van Nederland dat zegt, dan doe je dat natuurlijk.
Tjitske Reidinga