Dit is waarom Linda de Mol jou een lot voor de LINDA.foundation zomerloterij gunt

Dit is waarom Linda de Mol jou een lot voor de LINDA.foundation zomerloterij gunt

Wil jij naar de Dominicaanse Republiek? De hele zomer Coca-Cola drinken? Of kans maken op een van de andere geweldige prijzen? Koop dan snel je lot voor de loterij van LINDA.foundation.

Linda de Mol: “Hier maak je namelijk kans op de leukste en mooiste zomerse prijzen.”
Lees ook
Scoor hier jouw gelukslot uit de LINDA.foundation zomerloterij
Zomerloterij
De loterij van LINDA.foundation wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Linda de Mol: “Het állermooiste: met de volledige opbrengst van de loterij kunnen wij aan het einde van het jaar weer een groot aantal gezinnen in Nederland met kinderen, die het financieel heel erg moeilijk hebben, een mooie decembermaand geven. Koop dus snel een lot en wie weet zit jij straks wel met je billen op de Dominicaanse Republiek.”

Gouden tip
Heeft Linda de Mol je nog niet kunnen overtuigen om een lot voor de loterij van LINDA.foundation te kopen? We hebben nog negen fantastische redenen voor je. En geluksvogel Monique – die al twee keer eerder prijs had in de loterij – deelt haar gouden tip.
Lot kopen
Je kunt hier loten kopen en ook direct afrekenen. De hoofdprijs? Een super-de-luxe reis naar de Dominicaanse Republiek voor twee personen. De trekking zal plaatsvinden op maandag 17 juli. Op dinsdag 18 juli zullen we de winnaars hier bekendmaken.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram!