Studentes wijden studieproject aan LINDA.foundation

Studentes wijden studieproject aan LINDA.foundation

Studentes van Hogeschool Schoevers Amsterdam hebben voor het vak projectmanagement een fundraising georganiseerd voor LINDA.foundation en daarmee 12.048 euro opgehaald.
Waarom de LINDA.foundation? Omdat de meiden ‘allemaal in een gespreid bedje slapen’ en zich graag inzetten voor gezinnen met kinderen die het financieel niet zo makkelijk hebben.
Twee projecten
De klas werd in twee projectgroepen verdeeld en de studentes gingen hard aan de slag om twee evenementen te ontwikkelen. Hieruit kwamen The Wishlist en Play for LINDA.Foundation voort.
Op chic
The Wishlist werd op 9 maart georganiseerd op Landgoed Duin & Kruidberg in de buurt van Bloemendaal. Tijdens een driegangendiner kregen de genodigden de kans om te bieden op unieke veilingitems. Zo werden onder andere een jaar lang paardrijden bij Hypisch Centrum Velzen, een kaas- en wijnproeverij voor tien personen, een SeeMe-armband, een kleurenanalyse en een armband en horloge van Lucardi geveild.
Oud-Hollands
Op 12 maart waren de meiden uit de andere projectgroep aan de beurt, zij gingen met hun bingo-project voor een Oud-Hollands tintje (zie foto’s). Het feest vond plaats in het Kras stadion in Volendam. En het werd een topavond met spelletjes, prijzen winnen en het goede doel steunen: 3 vliegen in 1 klap.
Binnenkort meer
Het bedrag dat de Schoevers-studentes hebben opgehaald: € 12.048. Fantastisch gedaan!
The Wishlist (foto)
Dit zijn alle meiden die zich hebben ingezet voor The Wishlist: Nikki Pielanen, Roos van Kesse, Emma Mythen, Lindsay Bosman, Nathalie Keve, Anne Fleur van Otteloo, Nicoline van Sambeek, Coco Wiertz, Lisanne Euser en Sophie van der Kroon.
Play for LINDA.Foundation
En de meiden die geld hebben opgehaald met hun project Play for LINDA.Foundation: Femke Pop, Charlotte Verhagen, Lianne Bédorf, Vera van Dunné, Anne Mallekoote, Gwenda de Groot, Nikki Ates, Serina Stalenhoef, Sharon Karregat, Manon Tol en Renilde Popping.
6000 LICHTPUNTJES OP DE POST: DIT WAS DE LINDA.FOUNDATION INPAKDAG

6000 LICHTPUNTJES OP DE POST: DIT WAS DE LINDA.FOUNDATION INPAKDAG

It’s that time of year again: de LINDA.foundation mocht weer duizenden gezinnen blij maken met een doos vol cadeaubonnen. LINDA.nl was aanwezig bij de inpakdag in Amersfoort.   En wij waren niet de enigen: ook Linda de Mol en Carola Schouten, minister voor...

KOUDE WINTER VOOR VEEL MENSEN IN NEDERLAND

KOUDE WINTER VOOR VEEL MENSEN IN NEDERLAND

Het zal je niet ontgaan zijn: hoge energierekeningen, inflatie, maar ook: schrijnende nieuwsberichten over kinderen die geen ontbijt meekrijgen naar school. Simpelweg omdat er geen geld voor is. Elk jaar op 17 oktober wordt de ‘Internationale dag voor de uitroeiing...