Om stil van te worden: LINDA.foundation ontvangt een nalatenschap

Om stil van te worden: LINDA.foundation ontvangt een nalatenschap

De LINDA.foundation ontving deze week een bijzonder pakketje: het testament van een onbekende dame. Daarin stond een fantastisch bedrag vermeld.
Lees ook
Gulle gever tekent om de LINDA.foundation vijf jaar lang te steunen: ‘Want armoede is inderdaad niet eerlijk’
Postuum bedankt
Het bleek dat de dame was overleden en de LINDA.foundation als erfgenaam had benoemd. Dit betekent dat de LINDA.foundation, haar gehele of een deel van haar nalatenschap heeft gekregen. In dit geval ging het om een fantastisch bedrag van ruim € 100.000. Omdat de nalatenschap niet bij ons bekend was voor haar overlijden, hebben wij de desbetreffende dame helaas nooit kunnen bedanken. Daarom hierbij postuum onze grote dank.
Een nalatenschap
Een nalatenschap is het geheel van goederen en geld die een persoon achterlaat. De verdeling van een nalatenschap wordt met behulp van een notaris vastgelegd in een testament. Je kan de LINDA.foundation in je testament een legaat, een vast bedrag of percentage van je nalatenschap, toekennen of als erfgenaam benoemen. Fijn om te weten is dat de LINDA.foundation de ANBI-status heeft en daarom is vrijgesteld van erfbelasting. Het bedrag dat je nalaat, komt dus volledig bij onze gezinnen terecht.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.