Gulle gever tekent om de LINDA.foundation vijf jaar lang te steunen: ‘want armoede is inderdaad niet eerlijk’

Gulle gever tekent om de LINDA.foundation vijf jaar lang te steunen: ‘want armoede is inderdaad niet eerlijk’

Zelf blijft hij liever anoniem maar de LINDA.foundation is erg blij met zijn schenkingsakte. 

Eén op de negen kinderen groeit in Nederland in armoede op.
Lees ook
LINDA.foundation maakt kennis met Kinderombudsman Margrite Kalverboer
Doneren
“Simpel gezegd vind ik het erg dat in een welvarend land als Nederland nog altijd mensen zijn die niet in bepaalde basisbehoeften kunnen voorzien” vertelt hij. Ieder jaar moeten steeds meer ouders een aanvraag doen bij de Voedselbank en zijn er opnieuw meer kinderen die niet lid kunnen worden van een sportvereniging en geen verjaardagsfeestje kunnen geven. “Jullie helpen deze mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vandaar mijn steun aan de LINDA.foundation” zo licht de gever zijn donatie toe.
Schenkingsakte
En dit was niet zomaar een donatie: door middel van een schenkingsakte heeft hij zich vastgelegd om de LINDA.foundation de komende vijf jaar ieder jaar met driehonderd euro te steunen. “Ik hoop dat jullie gezinnen zich hierdoor op sommige momenten net even iets gelukkiger voelen.”
Wil jij de LINDA.foundation ook voor langere tijd steunen?
Dit kan dus ook via een schenkingsakte. Pluspuntje: wanneer je ons minimaal 5 jaar met een vast bedrag per jaar steunt, dan is de gift volledig aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Zo betaalt de belastingdienst mee aan jouw gift, omdat de LINDA.foundation een ANBI-status heeft. Wil je ook gezinnen steunen? Vul dan onze Overeenkomst periodieke gift in geld in.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.