LINDA.foundation én Unicef ontvangen €170.000 dankzij Ondernemersgala Den Haag

LINDA.foundation én Unicef ontvangen €170.000 dankzij Ondernemersgala Den Haag

En met dat bedrag kunnen kinderen in binnen- én buitenland geholpen worden. Waar de foundation zich richt op kinderen in Nederland, doet Unicef dat voor het buitenland.
Een betere combinatie bestaat er wat ons betreft niet.
LEES OOK:
Verkoop je speelgoed tijdens Koningsdag op een kleed van LINDA.foundation
EVENEMENT VAN HET JAAR
In Den Haag is het inmiddels hét event waar je bij moet zijn: het jaarlijkse Ondernemersgala. Afgelopen zaterdag vond de dertiende editie plaats. Zeker vijfhonderd gasten genoten van een diner inclusief optredens van onder andere Ruth Jacott.
WAT EEN FIJN BEDRAG
LINDA.foundation was en is vereerd om naast Unicef het goede doel van deze avond te zijn, omdat daarmee kinderen dichtbij én ver weg gesteund kunnen worden. Unicef zorgt voor onderwijs aan Syrische kinderen op de vlucht voor het oorlogsgeweld in de regio en LINDA.foundation steunt de kinderen van Haagse gezinnen die in armoede leven. De voorzitter van het Ondernemersgala, Marjolein de Jong, maakte aan het einde van de avond de geweldige opbrengst van € 170.000 bekend.
HEEL VEEL DANK
Namens LINDA.foundation: heel veel dank aan het bestuur en organisatie van het Ondernemersgala, de partners en sponsoren van de avond, Burgemeester en Wethouders, vrijwilligers en alle gasten die zo ruimhartig geboden hebben op de unieke veilingitems en vele loten kochten. Hiermee hebben zij allemaal een steentje bijgedragen aan de geweldige opbrengst van de avond die volledig ten goede komt aan kinderen.