LINDA.foundation en Kinderpostzegels samen sterk voor kwetsbare kinderen

LINDA.foundation en Kinderpostzegels samen sterk voor kwetsbare kinderen

Linda de Mol gaat dit jaar de basisschoolleerlingen die in september Kinderpostzegels gaan verkopen steunen door aandacht te vragen voor deze mooie traditie.
‘Wat geweldig dat de LINDA.foundation dit jaar mee mag doen met de Kinderpostzegelactie’, reageert Linda.
Lees ook
7 x zeg het met een kaartje van LINDA.foundation
‘Bestel bij ons’
‘Ik weet nog goed dat mijn kinderen Julian en Noa Kinderpostzegels verkochten via hun basisschool en iedereen in de buurt vriendelijk doch lief dringend vroegen om een bestelling te plaatsen bij hen’, aldus Linda.
Kleine moeite, groot gebaar
Linda vervolgt: ‘Het is voor de kinderen die gaan verkopen een ontzettend leuke actie, maar voor al die duizenden kinderen die dit jaar wel iets lekkers te eten gaan krijgen met Kerst, een warme jas mogen gaan uitzoeken, of een keer een cadeautje in hun schoen krijgen, is het onvergetelijk.’
Een gouden combinatie
Jeroen den Tex, directeur van Kinderpostzegels: ‘We zijn erg blij met de samenwerking met de LINDA.foundation. Door onze krachten te bundelen hopen we duizenden kinderen te kunnen helpen.’
Lees ook
Linda de Mol ontvangt €30.000 voor LINDA.foundation van Tulpenrallye
Steun jij ons?
Koop dit jaar een velletje zegels meer dan je normaal zou doen, omdat de LINDA.foundation namelijk van iedere € 10 die zij van de Kinderpostzegels ontvangt voor € 12 aan cadeaubonnen kan kopen voor arme gezinnen in Nederland.
Thema
Het thema van de Kinderpostzegelactie van 2017 is: ‘Een goed thuis voor alle kinderen’.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.