Linda de Mol ontvangt €30.000 voor de LINDA.foundation van Tulpenrallye

Linda de Mol ontvangt €30.000 voor de LINDA.foundation van Tulpenrallye

Afgelopen zaterdag is de LINDA.foundation-equipe met Gijs van Lennep en Peter Rovers na een tocht door vijf landen in een Porsche 356 A Coupé gefinisht in Noordwijk.

En dat hebben ze met een 29ste plek heel goed gedaan.
Lees ook
Autocoureurs halen geld op voor LINDA.foundation tijdens Tulpenrallye
Besneeuwde bergtoppen
Na een tocht van 2515 kilometer door besneeuwde bergen, veel regenbuien, rustieke dorpjes en bochtige landweggetjes en een spectaculaire sprint zijn de bijna tweehonderd equipes vanuit Zuid-Duitsland, via Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg en België zaterdag feestelijk onthaald bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.
Auto vol deuken
De LINDA.foundation-equipe, bemand door oud-coureur Gijs van Lennep en Peter Rovers eindigde op een 29ste plek in de expert klasse. Gijs en Peter waren zelf niet helemaal tevreden met hun positie in het eindklassement, maar hadden nogal wat pech onderweg. De Porsche 356 uit 1953  is niet ongeschonden uit de rally gekomen: zowel de voorkant als de achterkant van de auto is flink ingedeukt.
Geweldige opbrengst
Voor LINDA.foundation zijn Gijs en Peter natuurlijk wel kampioenen. Dankzij de inzet van de LINDA.foundation-equipe, de sponsoren én een loterij is er maar liefst € 30.000 opgehaald voor de LINDA.foundation. Linda heeft zelf de cheque uit handen van Gijs en Peter in ontvangst genomen bij het galadiner in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. ‘Ik ben ontzettend trots dat mijn stichting het goede doel is van de prestigieuze Tulpenrallye. Wat een geweldig bedrag, hiermee kunnen wij zestig gezinnen een heel fijn steuntje in de rug geven voor de feestdagen’, aldus Linda in haar dankwoord.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.