Autocoureurs halen geld op voor LINDA.foundation tijdens Tulpenrallye

Autocoureurs halen geld op voor LINDA.foundation tijdens Tulpenrallye

Van 7 t/m 13 mei wordt de 64e editie van de Tulpenrallye gereden. Coureur Gijs van Lennep (foto, links) en Peter Rovers stappen voor LINDA.foundation in een Porsche 356 A Coupé uit 1953.

Het duo rijdt mee in de expertklasse.
Lees ook
Mevrouw Daniels-Grooteman viert 90ste verjaardag voor LINDA.foundation
Hoe werkt het?
Maar liefst tweehonderd auto’s rijden mee in het grootste klassieke auto-evenement in Europa. Dit jaar start de Tulpenrallye op zondag 7 mei vanaf de Tegernsee in Duitsland. Na 2515 kilometer met vijf tussenstops in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en België zullen de equipes zaterdag 13 mei aankomen in Noordwijk. Mocht je de LINDA.foundation-equipe of één van de andere auto’s voorbij zien scheuren, wel even aanmoedigen hè?
Een auto vol LINDA.foundation-stickers
Voormalig Formule 1-coureur Gijs van Lennep zal met navigator Peter Rovers (equipe nummer 140) in een Porsche 356 A coupé uit 1953 de Tulpenrallye rijden in de expertklasse. De Porsche is aan alle kanten beplakt met LINDA.foundation-stickers om aandacht te vragen voor de stichting. Niet te missen dus.
Voorspel de winnaars
In de Tulpenrallye-app kun je dagelijks de winnaars in de verschillende klasse voorspellen en daarmee mooie prijzen winnen. De opbrengst hiervan is ook bestemd voor LINDA.foundation. Iedereen kan hieraan meedoen, dus als je het leuk vindt om de rallye te volgen en mee te spelen, download de Tulpenrallye-app dan in de App Store.
Keuringsdag
Afgelopen zaterdag vond bij Athlon in Almere onder grote belangstelling de proloog plaats. Een prachtig gezicht van kleurrijke auto’s: van een kerriekleurige DAF 55 combi tot een legergroene Bentley Racer uit 1938 en van een mintgroene Volvo Amazon tot een Alfa Romeo Giulia.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.