Lapeek sportstyle steunt LINDA.foundation: ‘Lapeek geeft net zo graag aan anderen’

Lapeek sportstyle steunt LINDA.foundation: ‘Lapeek geeft net zo graag aan anderen’

Barbara Peek lanceerde woensdag op het kantoor van de LINDA.foundation ‘Lapeek sportstyle’. Extra mooi: per verkocht jurkje doneert ze € 50 aan de LINDA.foundation.

Vanaf nu is daar het ideale jurkje om in te tennissen én te golfen te vinden.
Lees ook
Loop de Dam tot Damloop 2017 met de LINDA.foundation
Keihard werken
Zonder dat dit ooit echt afgesproken is, dragen Barbara en haar tennisteam tijdens de competitiewedstrijden altijd een zwarte outfit. Na een weekendje Antwerpen vraagt Barbara zich met haar tennisteam af waarom ze het ideale zwarte jurkje voor op de tennisbaan nog niet hebben gevonden. Het tennisteam vraagt Barbara het perfecte jurkje te gaan ontwerpen en zo geschiedde, afgelopen woensdag heeft Barbara Lapeek sportstyle gelanceerd: ‘Na drie jaar keihard werken kwam mijn droom woensdag eindelijk uit. Het was geen gemakkelijke opgave, ontwikkel maar eens een tijdloos sportjurkje dat een basisstuk in de sportgarderobe van iedere vrouw moet worden.’
Lange zoektocht
De zoektocht naar mensen die konden verwezenlijken wat Barbara voor ogen had, was lang. ‘Misschien wel net zo lang als mijn wensenlijstje’, geeft Barbara toe. ‘Het jurkje moest tijdloos en in lengte verstelbaar zijn, mooi afkleden en geweldig vallen bij vrouwen van maat XXS tot en met XXXL. Het moest met liefde worden gemaakt van de allerbeste sportstof, bij voorkeur in Nederland, en ook nog een hoger doel dienen, wat de LINDA.foundation werd.’
De lancering
Uiteindelijk is dit allemaal gelukt, vertelt Barbara: ‘Woensdagavond kwam alles bij elkaar. Alle Lapeek-vriendinnen die al jaren met me meeleven, waren aanwezig om de lancering samen met mij te vieren.’ De feestelijkheden vonden plaats op kantoor bij de LINDA.foundation, volgens Barbara ‘een ongelooflijk mooi gebaar.’ Het werd een groot succes: naast de benodigde champagne om te proosten op de lancering, was het voor elke vrouw ook mogelijk om een jurkje aan te laten meten én hier mee op de foto te gaan.
Nog even nagelbijten
Vanaf mei zullen de eerste honderd jurkjes uitgeleverd worden. ‘De sportjurkjes worden alleen verkocht via de webshop, zodat ik contact op kan bouwen met de vrouwen die de jurkjes gaan dragen. Lapeek sportstyle staat garant voor liefdevol ondernemen en zal er alles aan doen om de juiste vrouwen te vinden die dit willen uitstralen op de golf- en tennisbaan’, vertelt Barbara.

Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.