Loop de Dam tot Damloop 2017 met de LINDA.foundation

Loop de Dam tot Damloop 2017 met de LINDA.foundation

Aan iedereen laten zien hoe snel jij een race uitloopt én tegelijkertijd het goede doel steunen? Dat is nog nooit zo makkelijk geweest.

Dit jaar stellen wij namelijk een LINDA.foundation-team samen, om met elkaar de Dam tot Damloop 2017 te rennen voor de LINDA.foundation.
Lees ook
Hulpverlener Jannie over cadeaupakketten LINDA.foundation: ‘Ze zijn enorm waardevol’
Doe jij er een schepje bovenop?
Vorig jaar bestond het team van LINDA.foundation uit 92 lopers en werd er ruim € 25.000 opgehaald. Help jij mee om dat bedrag dit jaar te overtreffen?
Hét LINDA.foundation-team
Dit jaar willen we voor de derde keer met een super leuk, fantastisch, te gek, gaaf LINDA.foundation-team de 16.1 kilometer van Amsterdam naar Zaandam afleggen. Wil jij hier ook bij horen? Schrijf je dan in via deze link.
Damloop in de nacht
Is de 16,1 kilometer te ver voor je, maar wil je wel ‘maatschappelijk verantwoord hardlopen’? Schrijf je dan in voor de Damloop by Night. Deze loop vindt plaats op zaterdagavond en is ‘maar’ 8 km. Voor deze variant meld je je aan via deze link.
Steuntje in de rug
De Dam tot Damloop leg je in het LINDA.foundation-team niet in je eentje af. Naast alle andere lopers in het team, krijg je een steuntje in je rug van je vrienden, familie en collega’s. Naast het inschrijfgeld, haal je namelijk een zo groot mogelijk sponsorbedrag op.
Inschrijven: appeltje-eitje
Het inschrijfgeld om mee te kunnen doen bedraagt € 50. Hiervoor ontvang je een startbewijs en een hardloopshirt van de LINDA.foundation. Daarnaast wordt van je verwacht dat je minimaal € 150 ophaalt aan sponsorgeld.
Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via damloop@lindafoundation.nl.