Jeugd neemt huishoudbeurs op hak

Jeugd neemt huishoudbeurs op hak

De huishoudbeurs die van 21 februari tot 1 maart gehouden wordt in de RAI in Amsterdam, is dit jaar populairder dan ooit. Op social media raken jongeren niet uitgepraat over ‘het vetste feestje van het jaar’. LINDAnieuws sprak met Nicole Mengerink van de Huishoudbeurs.

We kregen het gisterenavond opeens te horen. We snapten echt niet wat er gebeurde; opeens kregen we van alle kanten meldingen binnen, zegt Mengerink.

Zeventigste editie

Het begon met een stel jongeren dat de Huishoudbeurs dreigde te gaan verstoren, maar al snel werden de reacties op Facebook en Twitter ronduit hilarisch. Nicole en haar collega’s waren verrast, maar vinden het vooral erg leuk: We hebben ontzettend gelachen om alle reacties die binnen kwamen, we vinden het erg leuk. Dit is al de zeventigste editie van de Huishoudbeurs. Iedereen is er wel eens geweest of kent iemand die er geweest is. Iedereen heeft er wel een mening over, en zolang het positief blijft en niet racistisch wordt, is dit gewoon hartstikke grappig.

HET GOED GELD GALA VAN DE POSTCODE LOTERIJ

HET GOED GELD GALA VAN DE POSTCODE LOTERIJ

Deze week vond het jaarlijkse Goed Geld Gala plaats van de Postcode Loterij. LINDA.foundation is één de begunstigden van de miljoenenopbrengst die vorig jaar bij elkaar is gespeeld door de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Het was een bijzondere middag vol...

GOLFEN VOOR LINDA.FOUNDATION

GOLFEN VOOR LINDA.FOUNDATION

Op 25 september 2023 organiseert LINDA.foundation een charity golftoernooi op De Kennemer Golf & Countryclub in Zandvoort, die de prachtige baan gratis ter beschikking stelt. De opbrengst van het toernooi wordt besteed aan gezinnen in Nederland die in armoede...