Jeugd neemt huishoudbeurs op hak

Jeugd neemt huishoudbeurs op hak

De huishoudbeurs die van 21 februari tot 1 maart gehouden wordt in de RAI in Amsterdam, is dit jaar populairder dan ooit. Op social media raken jongeren niet uitgepraat over ‘het vetste feestje van het jaar’. LINDAnieuws sprak met Nicole Mengerink van de Huishoudbeurs.

We kregen het gisterenavond opeens te horen. We snapten echt niet wat er gebeurde; opeens kregen we van alle kanten meldingen binnen, zegt Mengerink.

Zeventigste editie

Het begon met een stel jongeren dat de Huishoudbeurs dreigde te gaan verstoren, maar al snel werden de reacties op Facebook en Twitter ronduit hilarisch. Nicole en haar collega’s waren verrast, maar vinden het vooral erg leuk: We hebben ontzettend gelachen om alle reacties die binnen kwamen, we vinden het erg leuk. Dit is al de zeventigste editie van de Huishoudbeurs. Iedereen is er wel eens geweest of kent iemand die er geweest is. Iedereen heeft er wel een mening over, en zolang het positief blijft en niet racistisch wordt, is dit gewoon hartstikke grappig.

5x waarom je de benefietfilmavond ‘Alles op tafel’ niet mag missen

5x waarom je de benefietfilmavond ‘Alles op tafel’ niet mag missen

De nieuwste film van Linda de Mol, ‘Alles op Tafel’, gaat in november in première. Daarom houdt LINDA.foundation een benefietfilmavond. Deze avond vindt op 2 november plaats in Singer Laren. Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom je de benefietfilmavond niet mag missen.

Snipperen voor LINDA.foundation tijdens nationale snipperdag

Snipperen voor LINDA.foundation tijdens nationale snipperdag

Reisswolf heeft dit jaar voor de veertiende keer de Nationale Snipperdag georganiseerd. Deze keer ging de opbrengst – van vijfduizend euro – naar LINDA.foundation. Op verschillende plekken in Nederland kon iedereen vertrouwelijke documenten laten versnipperen.