Geluksvogel Monique (29): ‘Tot nu toe elk jaar iets gewonnen met de zomerloterij’

Geluksvogel Monique (29): ‘Tot nu toe elk jaar iets gewonnen met de zomerloterij’

Het is dit jaar de derde keer dat Monique Rijbroek mee doet met de zomerloterij van LINDA.foundation. Tot nu toe had ze altijd prijs, dus deelt ze met ons wat handige tips.

“Het is een win-winsituatie,” vertelt ze aan LINDAnieuws.
Lees ook
Marieke won vorig jaar de hoofdprijs: ‘Ik doe dit jaar weer mee’
Nieuwe traditie
Met de loterij won Monique de eerste keer een haarstijlproduct en de tweede keer een geurtje van Jill Sander Sun. “Het is natuurlijk superleuk om twee keer te winnen. Net als voorgaande jaren doe ik dit jaar ook weer mee: ik heb besloten er een ‘traditie’ van te maken.”
Elk jaar een lot meer
De eerste keer dat de Amsterdamse meedeed, had ze drie loten gekocht. Elk jaar koopt ze er eentje meer: “Ik wilde meer geld doneren, dus daarom heb ik er dit jaar vijf gekocht. LINDA.foundation is een mooi doel, waarvan je ook zeker weet dat het geld op de juiste plek terechtkomt. Ook op social media volg ik LINDA.foundation en like ik alles”
Klasgenootje
“Het doel gaat me aan het hart,” gaat Monique verder. “Vroeger had ik een meisje in mijn klas die de LINDA.foundation goed had kunnen gebruiken. Zij was op haar verjaardag bijvoorbeeld altijd ‘ziek’, omdat ze geen geld had om te trakteren.”
Tips
Tot slot deelt de geluksvogel een goede tip: “Ik koop de loten altijd zo snel mogelijk en overdag. Het heeft geen zin – als je meerdere loten koopt – om ze los te bestellen, want ook als je ze in één keer koopt, krijg je totaal verschillende codes.”
Karmapunten
Wil je ook karmapunten verdienen met het steunen van een goed doel én kans maken op fijne prijzen? Doe dan mee met de LINDA.foundation zomerloterij. De doelstelling van 2017: minimaal 3.500 gezinnen een onvergetelijke decembermaand te geven én een appeltje voor de dorst voor de maanden die volgen.
Hoofdprijs
Je kunt hier loten kopen en ook direct afrekenen. De hoofdprijs? Een super-de-luxe reis naar de Dominicaanse Republiek voor twee personen. De trekking zal plaatsvinden op maandag 17 juli. Op dinsdag 18 juli zullen we de winnaars hier bekendmaken.