Dank aan gulle gever: ‘Ik zag de donatieteller en dacht, laat ik het verdubbelen’

Dank aan gulle gever: ‘Ik zag de donatieteller en dacht, laat ik het verdubbelen’

In 2016 heeft LINDA.foundation veel gezinnen in armoede kunnen helpen dankzij liefdevolle donaties. Maar ook dit jaar (al) zitten de donateurs niet stil.

 | Lieve op den Buysch
Zo werd halverwege januari de stand van donaties verdubbeld door een gulle gever.
Lees ook
LINDA.foundation bedankt NN Group voor het helpen van 190 gezinnen
Donaties
Niet aan elke donatie voor LINDA.foundation gaat een grote actie vooraf. Met donaties van een paar euro zijn we al een stap dichter bij het helpen van gezinnen die minder te besteden hebben. Vandaag bedanken we in het bijzonder een man die de teller verdubbelde.
Verdubbelen
“Er zijn van die momenten dat je voor de zoveelste keer denkt, dat moet ik doen. Maar door de drukte vergeet je het vaak. Deze keer niet. Ik zag op de site dat de stand van donaties in 2017 op € 3450 stond en dacht: ‘Laat ik het verdubbelen’. Ik heb het goed en bij ‘jullie’ gezinnen moet het wat beter gaan.” LINDA.foundation wil deze gulle gever heel hartelijk danken.
Ik wil doneren
Wil jij net als alle andere donateurs ook je steentje bijdragen? Er zijn veel manieren waarop je dit kunt doen. Zo kun je je aanmelden om een eenmalige of regelmatige donatie doen via onze website. Heb je een leuke actie bedacht? Start deze dan via de LINDA.foundation-actiepagina en deel ‘m via social media met vrienden.
LINDA.foundation
In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede, in Amsterdam zelfs één op de vier. LINDA.foundation wil ervoor zorgen dat ook zij leuke dingen kunnen doen. Jij kunt hierbij helpen. Hier staat hoe. Want zeg eerlijk: geven is nóg veel leuker dan krijgen, toch?