LINDA.foundation bedankt NN Group voor het helpen van 190 gezinnen

LINDA.foundation bedankt NN Group voor het helpen van 190 gezinnen

Voor elk steentje dat wordt bijgedragen aan LINDA.foundation zijn we dankbaar, maar NN Group heeft zóveel ondernomen, dat we hun acties van 2016 op een rij zetten.
 | Lieve op den Buysch
Want zo’n fijne samenwerking verdient wat extra liefde en aandacht.
Dam tot Dam
De NN Group, moederbedrijf van Nationale-Nederlanden en NN Investment Partners, heeft in 2016 gezweet en gezwoegd om LINDA.foundation te helpen gezinnen te ondersteunen die in Nederland in armoede leven. Zo liepen er tijdens de Dam tot Damloop tien medewerkers mee om geld op te halen. Uiteindelijk werd het bedrag dat door de medewerkers is opgehaald ook nog eens verdubbeld door NN.
Inpakken geblazen
Ook tijdens de LINDA.foundation-inpakdag in november werd door verschillende medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Samen met Linda de Mol en alle andere vrijwilligers hebben ze geholpen om alle drieduizend decemberpakketten voor de gezinnen in te pakken.
Goud waard
Op woensdag 7 december organiseerde NN voor het eerst het LINDA.foundationCharity Dinner. De locatie van het diner was om door een ringetje te halen: de gasten dineerden in de Gouden Zaal van het Mauritshuis, wat de avond natuurlijk een extra gouden randje gaf.
img_5882-1
Geven en nemen
NN Bank biedt sinds 2014 een creditcard aan die bij elke transactie tien cent aan LINDA.foundation doneert.
Swingen
Op 15 december organiseerde NN een traditionele Winter Fair voor collega’s in Den Haag. Op een gezellig plein met kerstkraampjes werden cadeautjes van LINDA.foundation verkocht, de dames van CPG gaven een swingend optreden en doneerden hun gage aan LINDA.foundation. Ook de donaties van deze avond werden door NN verdubbeld.
image1
Het resultaat
Al met al hebben alle acties in 2016 van NN Group – met klanten, relaties en medewerkers – maar liefst € 95.000 opgebracht. Hiermee zijn 190 gezinnen aan onvergetelijke feestdagen geholpen. NN Group, heel veel dank voor alles.