Wolz breit én viert feest voor de LINDA.foundation

Wolz breit én viert feest voor de LINDA.foundation

Sinds 1 april 2012 breien de dames van Wolz modeaccessoires, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. Nu is het tijd om feest te vieren.

‘Wij kiezen voor de LINDA.foundation, omdat de hele donatie bij de doelgroep terecht komt’, vertelt Monique de Laat van Wolz. En deze donatie wordt zelfs nóg meer waard.
Lees ook
Om stil van te worden: LINDA.foundation ontvangt een nalatenschap
Heel veel bollen wol
Stichting Wolz Handmade maakt vilten modeaccessoires van 100% schapenwol. Het assortiment bestaat uit clutches en tasjes, maar ook hoesjes voor je smartphone. Ieder exemplaar wordt met de hand gebreid, gewassen en in vorm gebracht. Inmiddels hebben Margo Tam en Monique de Laat van Wolz 3115 bollen wol verwerkt tot 811 gebreide modeaccessoires. ‘Er gaat veel tijd in de accessoires zitten, daarom kijken wij kritisch naar de goede doelen die wij steunen.’ Hoe leuk is het dan dat de LINDA.foundation hierbij hoort?
Jubileum
Na vijf jaar breien is het tijd om een feestje te geven. Op 1 april is er ter ere van het vijfjarig jubileum een pop-up store in Rotterdam waarvoor iedereen is uitgenodigd. ‘Bij aankoop van een artikel in de pop-up store krijgt men een unieke Wolz-sleutelhanger mee.’ Daarnaast hebben Margo en Monique besloten dat de opbrengst van de pop-up store volledig naar de LINDA.foundation gaat.
Wie jarig is, trakteert
Naast de opbrengst van de pop-up store zal de LINDA.foundation een cadeautje van Wolz ontvangen. ‘Naast ruim € 3238 die we de afgelopen jaren hebben gedoneerd, maken we op 1 april € 500 over naar de LINDA.foundation,’ vertellen Margo en Monique.
Feest je mee?
Margo en Monique nodigen iedereen uit om mee te feesten en natuurlijk iets te kopen: ‘Hoe meer tassen wij verkopen, hoe meer geld wij kunnen doneren.’ Morgen zal de pop-up store in restaurant Vicini (Korte Kade 63-69, Kralingen Rotterdam) van 12:00 tot 20:00 geopend zijn.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.