Winston Gerschtanowitz verrast Linda de Mol met gouden envelop

Winston Gerschtanowitz verrast Linda de Mol met gouden envelop

Als Winston Gerschtanowitz met een gouden envelop op de stoep staat, is het feest. Het was dan ook een grote verrassing toen hij Linda de Mol op de redactie kwam verrassen.

‘Wat is het leuk om zelf eens zo’n envelop te openen!’, reageert Linda razend enthousiast.
Wat een prachtig bedrag
De inhoud van het gouden cadeau: maar liefst € 426.000 voor de LINDA.foundation. Deze extra gift van de Nationale Postcodeloterij wordt gebruikt voor een eenmalig extra project dat het goede doel van Linda de Mol in de zomer van 2017 zal lanceren. Naast dit enorme bedrag ontvangt de LINDA.foundation sinds 2016 een jaarlijkse gift van € 500.000 van de Nationale Postcodeloterij.
Zeker 500 laptops voor kinderen uit arme gezinnen
De foundation heeft met de extra € 426.000 als doel deze zomerperiode zoveel mogelijk kinderen die naar de middelbare school gaan te voorzien van een laptop. Dat is tegenwoordig namelijk hartstikke noodzakelijk.
Goed Geld Gala 2017
In totaal schenkt de loterij dit jaar een recordbedrag van 341 miljoen euro aan 110 goede doelen, dankzij haar 2,8 miljoen deelnemers. De donaties werden gisteravond bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Van ieder lot dat de deelnemers kopen, gaat de helft naar goede doelen op het gebied van mens en natuur.
Benieuwd hoe het uitreiken van de envelop ging? Bekijk hier de video.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram!