Winkelier schenkt opbrengst plastic tassen aan LINDA.foundation

Winkelier schenkt opbrengst plastic tassen aan LINDA.foundation

Nu iedereen langzaam gewend raakt aan het betalen voor plastic tassen kreeg LINDA.foundation afgelopen maand een prachtige gift: Outfit Mode Winschoten doneerde de volledige opbrengst van de tasjes, maar liefst 300 euro.
Donderdag, 20 oktober 2016, 15:51 uur
Ontzettend bedankt!
Enthousiaste klanten
Net als alle andere winkels laat Outfit Mode Winschoten klanten sinds 1 januari betalen voor een plastic tas. Dat is goed voor het milieu, omdat er veel te veel plastic in omloop is. Klanten zijn er alleen minder blij mee. De kledingwinkel probeert betalen voor een tas een stukje leuker te maken: “Toen wij vertelden dat wij de opbrengst van de plastic tassen aan een goed doel gingen doneren, werden de klanten ook enthousiast”, vertelt Agnes van Outfit Mode Winschoten.
Zo werkt het
Wil jij de opbrengst van jouw plastic tasjes ook doneren? Stuur dan een mail met de naam en het adres van je winkel naar info@lindafoundation.nl en wij sturen je onze donatiebox op om het geld in te sparen. Wil je de box legen? Ga dan naar onze actiepagina, maak daar een pagina van jouw winkel/actie aan en doneer de inhoud van je donatiebox wekelijks of maandelijks. Je kunt ook doneren zonder een pagina te maken, maar vermeld dan wel de naam en plaats van je winkel, want wij willen het allemaal graag volgen.