Win je eigen schoenenwinkel voor één dag en steun de LINDA.foundation

Win je eigen schoenenwinkel voor één dag en steun de LINDA.foundation

Dit jaar bestaat het Brabantse familiebedrijf Van Arendonk Schoenen 50 jaar. Dit jubileum wordt gedurende 50 dagen groots en op heel originele wijze gevierd.

16.10.2017 | 14:20 uur

Daarbij wordt het goede doel niet vergeten: de medewerkers wilden heel graag de LINDA.foundation steunen. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee
SPRAAKMAKENDE ACTIE
Van Arendonk Schoenen heeft de unieke actie ‘Van Arendonk Schoenenwinkel Takeover’ –actie bedacht. Je maakt kans om samen met je beste vriendinnen voor één dag je eigen Van Arendonk Schoenenwinkel te runnen. Op deze dag vol verrassingen, sta jij aan het roer van je eigen schoenwinkel en aan het einde van de dag worden jullie beloond met een mooi paar nieuwe schoenen.
DOE JIJ OOK MEE?
Wil jij kans maken op je ‘eigen’ schoenenwinkel voor één dag? 1) plaats een filmpje, bericht of foto op Facebook of Instagram waaruit blijkt waarom juist jij de Takeover wilt winnen. Gebruik de hashtags #vanarendonkschoenen, #vast en #lindafoundation; 2) Kopieer de link van je bijdrage (via delen) 3) plak de link in een comment aan de #VAST foto op het Facebook of Instagram account van Van Arendonk.
Doe dit vóór 31 oktober 2018. De winnaar wordt op 3 november bekend gemaakt.
DE TAKEOVER STEUNT DE LINDA.FOUNDATION
Voor Van Arendonk en haar klanten zijn mooie schoenen de normaalste zaak van de wereld. Maar omdat 1 op de 9 kinderen in Nederland in armoede opgroeit, wilde het team van Van Arendonk heel graag de LINDA.foundation steunen met het 50-jarige bestaan. De winst van de Takeover én 5% van de online verkopen van die dag worden gedoneerd aan LINDA.foundation.