WIL JIJ HET GOEDE DOEL STEUNEN ÉN KANS MAKEN OP WEEKENDTICKETS TIJDENS DE F1?

WIL JIJ HET GOEDE DOEL STEUNEN ÉN KANS MAKEN OP WEEKENDTICKETS TIJDENS DE F1?

LINDA.foundation en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix werken samen. Koop een lot via www.degroteprijsloterij.nl en maak kans op fantastische F1-prijzen.

Met als hoofdprijs twee weekendtickets voor de ‘Race Home Lounge’ ter waarde van 2500 euro.

PRIJZEN

De overige prijzen bestaan uit verschillende tribune- en campingtickets en merchandise van Red Bull Racing waar Max Verstappen voor uitkomt.

Één lot kost 5 euro per stuk en van ieder verkocht lot gaat minimaal 50 procent rechtstreeks naar LINDA.foundation. Loten zijn te koop via www.degroteprijsloterij.nl en de trekking vindt plaats op 29 augustus 2022.

Tekst gaat verder onder de foto.

STICHTING LINDA.FOUNDATION

LINDA.foundation is dit jaar het officiële goede doel van de F1 Heineken Dutch Grand Prix. De volledige opbrengst van de lotenverkoop gaat naar stichting LINDA.foundation. Dankzij de stichting kunnen gezinnen die het financieel zwaar hebben, even hun zorgen vergeten. Met een doosje cadeaukaarten kunnen de gezinnen spullen kopen die zij nodig hebben. Dat zorgt niet alleen voor financiële verlichting, maar maakt ook dat zij zich gezien voelen.

HET EVENEMENT

Als extra actie mag LINDA.foundation een aantal gezinnen uitnodigen om naar de Jumbo Super Friday te komen om de vrije training van de coureurs te bezoeken. Op zondag zullen er vijf kinderen met begeleider de race zelf meemaken en ervaren hoe het is om in de schoenen van een F1-racer te staan.