Wij worden blij als jij frambozen koopt!

Wij worden blij als jij frambozen koopt!

Ren snel naar Albert Heijn, want deze week is er een mooie frambozenactie. Als je deze heerlijke rode vruchten koopt, steun je gezinnen die in armoede leven.
Je bakje frambozen staat de hele week vers voor je klaar bij de Albert Heijn.
FRAMBOZEN
Een deel van de opbrengst gaat naar LINDA.foundation, en daar zijn wij enorm blij mee. Want met dat geld kan de stichting gezinnen in armoede een steuntje in de rug geven.
En dat kunnen zij, zeker in deze tijd, extra goed gebruiken. De verwachting is namelijk dat door de huidige situatie het aantal gezinnen dat moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, zal toenemen dit jaar.
VEELZIJDIGE VRUCHT
Frambozen zijn het ultieme zomerfruit en zitten daarnaast ook nog vol met vitamine C en vezels. Deze zoete, zachte vrucht kun je eten als snack, maar ook bij je ontbijt, in een taartje, een salade of in een smoothie.
Wij geven je alvast wat inspiratie: maak bijvoorbeeld deze heerlijke frambozenjam met munt voor in je kwark of op een getoaste boterham. Ook deze zomerse salade met kaas en frambozen is zeker het proberen waard. Toch liever als dessert? Probeer dan deze citroen-frambozen ijsjes of deze frambozenbrownies.
Waar wacht je nog op? Hop hop naar Albert Heijn