Wat moeten wij schrijven over LINDA.foundation in deze tijden?

Wat moeten wij schrijven over LINDA.foundation in deze tijden?

Dat de events waar geld voor ons ingezameld zou worden afgelast zijn? Dat wij bang zijn dat er veel meer gezinnen gaan komen die het niet gaan redden qua financiën omdat hun inkomens weg vallen of gehalveerd worden, ondanks de goede hulpmaatregelen van de regering? En dat wij dus nooit genoeg geld hebben aan het eind van het jaar om iedereen te ondersteunen?
Of dat wij ons extra zorgen maken over arme gezinnen die ieder dubbeltje om moeten draaien en nu in supermarkten komen waar alleen nog dure spelt pasta ligt en blikjes artisjok van 5 euro, omdat alle gekke hamsteraars de budget producten ook mee gerausd hebben? En dat terwijl de supermarkten iedere dag bevoorraad worden en dat hamsteren dus echt NIET NODIG IS.
Maar er gebeuren ook mooie dingen en daar maken wij graag melding van.
Een leerkracht van een basisschool in Gelderland mailt wanhopig dat er bij hem 7 kinderen zijn die niet mee kunnen doen met de digitale school en of wij kunnen helpen. En dat wij met 1 belletje naar Nationale-Nederlanden kunnen melden dat het goed komt. De laptops inclusief programma’s worden door hen verstuurd.
Nationale-Nederlanden die gewoon wil helpen in deze barre tijden. Wij kunnen door hen nog meer kinderen met spoed aan een laptop of tablet helpen en daar zijn wij nu druk mee bezig.
Mensen die zich juist nu aanmelden als donateur omdat ze zich realiseren dat het altijd nog erger kan.
Mensen die overal op social media aanbieden om iemand te helpen met boodschappen doen of studenten die kinderen bijles willen geven.
Daar worden wij blij van.