Wat een eer: deelnemers Miss Beauty of the Netherlands steunen LINDA.foundation

Wat een eer: deelnemers Miss Beauty of the Netherlands steunen LINDA.foundation

Ieder jaar vindt de verkiezing plaats van Miss Beauty of the Netherlands. Daarbij zetten de deelnemers zich ook altijd in voor een goed doel. En dit jaar is dat onze eigen LINDA.foundation.
Daarom zeggen wij alvast: zet ‘m op meiden.
LEES OOK:
 LINDA.foundation ontvangt cheque van € 500.000 tijdens Goed Geld Gala
ONTZETTEND TROTS
Milou van Hout – Verhoeks, president van Miss Beauty of the Netherlands, vertelt aan LINDA.foundation: “Wij vinden het belangrijk dat de mensen in Nederland niet vergeten worden, en dat ook zij de hulp krijgen die zij verdienen. Daarom hebben we gekozen om dit jaar de LINDA.foundation te steunen. En wat zijn wij nu al ontzettend trots, want in net iets meer dan een week staat de teller al op € 7692. Met de inzet van ‘onze’ meiden kunnen we in september een prachtige cheque overhandigen aan de LINDA.foundation.”
KOPJE ONDER VOOR HET GOEDE DOEL
Het geld wordt opgehaald door enorm veel leuke en unieke acties. Zo organiseerde finalist Margaretha de Jong, op zaterdag 3 maart ‘De Frisse Duik’ waarbij ze in het ijskoude Burgumer Mar in Friesland sprong. Margaretha: ”Het zou eerst rond de tien graden zijn, maar dat veranderde al snel naar -10.” Met deze actie heeft ze maar liefst € 530 opgehaald.
MISS-BAKSELS
Aankomend weekend zijn de Missen van de provincie Friesland te vinden op de VROUW-beurs die wordt georganiseerd in Leeuwarden. Hier staan ze met een loterij, maar je kunt er ook Miss-baksels kopen, zoals taarten en cupcakes. En eind maart organiseren de Missen van de provincie Noord-Brabant een heuse CARWASH, waarbij zoveel mogelijk auto’s worden gewassen. En dit allemaal, voor de LINDA.foundation.