Waarom jij je nú moet aanmelden voor het LINDA.foundation-team voor de Dam tot Damloop

Waarom jij je nú moet aanmelden voor het LINDA.foundation-team voor de Dam tot Damloop

Voor de vierde keer op rij gaat LINDA.foundation meelopen tijdens de Dam tot Damloop. En jij kan mee ons meelopen. En dat wil je. 
|
Want met jouw deelname doe je niet alleen mee aan een fantastische loop, maar je steunt ook gezinnen die in armoede leven.
LEES OOK
LINDA.foundation én Unicef ontvangen € 170.000 dankzij Ondernemersgala Den Haag
HELP JE MEE?
Vorig jaar haalde het LINDA.foundation-team ruim € 13.000 op. Dit jaar willen we hier natuurlijk graag overheen. Help je mee?
KILOMETERS VRETEN
De Dam tot Damloop vindt dit jaar plaats op zondag 23 september. De afstand van Amsterdam naar Zaandam bedraagt maar liefst 16,1 kilometer. Gelukkig heb je nog een aantal maanden om voor deze afstand te trainen.
AANMELDEN DOE JE ZO
Vanaf vandaag kan jij je hier aanmelden voor het LINDA.foundation-team. Het inschrijfgeld bedraagt € 55. Dit is automatisch het startbedrag van jouw donatie. Oftewel: een goed begin is het halve werk. Daarnaast ontvang je een startbewijs en een hardloopshirt van LINDA.foundation.
JE EIGEN ACTIEPAGINA
Na jouw aanmelding ben je in het bezit van een eigen actiepagina op de website van actievoorlindafoundation.nl. Nu alleen nog zoveel mogelijk donateurs vinden en trainen voor zondag 23 september!