Vrijwilligers LINDA.foundation pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen

Vrijwilligers LINDA.foundation pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen

De LINDA.foundation bezorgt ook dit jaar weer 3500 gezinnen die in armoede leven een fijne decembermaand. Zij ontvangen een feestelijk cadeaupakket, ingepakt door vrijwilligers.
Deze vrijwilligers hebben de hele dag geholpen om de pakketten in orde te maken.
LEES OOK
Stuur dit jaar eens een kerstkaart van LINDA.foundation
WAT EEN PRACHTIG PAKKET
In de cadeaupakketten zitten waardebonnen van Albert Heijn (€ 300), C&A (€ 100), Intertoys (€ 100), HEMA (€ 100) en vier bonnen van de ANKO-kappers, die de gezinnen helemaal gratis zullen knippen.
NIEUW DIT JAAR
Dit jaar heeft Verkade zevenduizend chocoladeletters gedoneerd aan de LINDA.foundation. Ze vinden dat ieder kind tijdens Sinterklaas een lekkere letter verdient.
ONTZETTEND BEDANKT
Het inpakken gebeurde door een groep vrijwilligers bestaande uit medewerkers van o.a. De Hypotheker, Nationale Nederlanden, ANKO-kappers en een aantal vaste ‘vriendinnen’ van de LINDA.foundation. Duizendmaal dank.
EINDELIJK EEN NIEUWE WINTERJAS
De waardebonnen zijn bedoeld om gezinnen met kinderen die in armoede leven een onbezorgde decembermaand te geven. Het is een steuntje in de rug zodat ouders eindelijk een lekkere jas kunnen kopen voor de kinderen, cadeautjes voor Sint en een lekker kerstmaal op tafel kunnen zetten.