Verjaardagsgeld voor LINDA.foundation bij The Rotterdam Dragshow

Verjaardagsgeld voor LINDA.foundation bij The Rotterdam Dragshow

Frank de Baat werd onlangs 50 jaar en vierde dit tijdens ‘The Rotterdam Dragshow’. Zijn familie en vrienden hebben ter gelegenheid van zijn verjaardag geld opgehaald voor LINDA.foundation.
In totaal is er maar liefst 5000 euro opgehaald.
FEEST
 Frank werd 50, dus dat wilde zijn familie en vrienden natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zijn verjaardag werd daarom gevierd tijdens The Rotterdam Dragshow, georganiseerd door zijn man Marco. De petekinderen van het stel – Mara en Laura – mochten een goed doel kiezen van de opbrengst van het verjaardagsgeld van Frank. Ze kozen voor LINDA.foundation. De meiden stonden met een stand bij de ingang van het feest, daar konden alle gasten iets doneren voor de foundation.
(VER)DUBBELFEEST
Mara en Laura hebben voor LINDA.foundation gekozen omdat ze het een heel mooi doel vinden: “Armoede is een grote oorzaak van veel onrust en ongelijkheid in Nederland.” Daarnaast vinden zij het een fijne gedachte dat 100% van het opgehaalde geld naar de gezinnen gaat. Ook Frank vindt het een mooi initiatief en heeft daarom het opgehaalde bedrag verdubbeld.
THE ROTTERDAM DRAGSHOW
Marco Valk, de man van Frank, is de organisator van The Rotterdam Dragshow. Dit was de eerste editie van de grootste Dragshow van heel Europa.
Bij de show waren ook Angela Groothuizen en Gorden aanwezig als genodigden. De gasten van de Dragshow, tevens Frank zijn verjaardag,  hebben samen 2500,- gedoneerd.