Vera Zijlstra winnaar KLM Package Deal naar Curaçao

Vera Zijlstra winnaar KLM Package Deal naar Curaçao

Vera Zijlstra (30) gaat binnenkort volledig verzorgd met KLM naar Curaçao. Zij is de winnaar van de hoofdprijs van de LINDA.foundation-loterij: een KLM Package Deal naar het zonovergoten eiland. 
Vera is in de wolken met de prijs. En geef haar eens ongelijk.
Ongeloof
Vera: Ik was door het dolle toen ik het mailtje opende. Mijn man gaat met me mee. Ik heb hem meteen gebeld, maar hij geloofde het niet. ‘Stuur me dat mailtje door!’ zei hij.
Vera staat vierkant achter de foundation
Een lootje kopen voor de loterij, daar hoefde Vera niet lang over na te denken: Ik vind de LINDA.foundation een mooie stichting. Door de inzet van de foundation, die in november weer cadeaubonnen gaat uitdelen aan gezinnen die het moeilijk hebben, krijgen deze gezinnen alsnog een leuke feestmaand. Ik zeg altijd: geld maakt niet gelukkig, maar als je het niet hebt, kan dat wel ongelukkig maken.
De LINDA.foundation-loterij
Om geld op te halen voor gezinnen met kinderen die in armoede leven, heeft de LINDA.foundation afgelopen maanden een loterij georganiseerd. Verschillende bedrijven hebben allerlei prachtige zomerse prijzen beschikbaar gesteld. Voor maar vijf euro was je al in het bezit van een lot en maakte je kans op één van de 500 prijzen, met als hoofdprijs de KLM Package Deal voor twee personen naar Curaçao.
Hartstikke handig, die KLM Package Deals
Deze fantastische hoofdprijs is beschikbaar gesteld door KLM. Afgelopen jaar is de maatschappij gestart met het aanbieden van KLM Package Deals voor hun reizigers. Hartstikke handig: reizigers kunnen naast het boeken van vluchten nu ook direct een hotelreservering of een huurauto regelen. Dat is niet alleen handig, maar ook nog voordelig.
Wij wensen Vera een geweldige reis toe en willen KLM nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van de prachtige prijs!