VAN TRIP NAAR BONAIRE TOT E-BIKE: WIN EEN VAN DE 1441 PRIJZEN VAN DE LINDA.FOUNDATION ZOMERLOTERIJ

VAN TRIP NAAR BONAIRE TOT E-BIKE: WIN EEN VAN DE 1441 PRIJZEN VAN DE LINDA.FOUNDATION ZOMERLOTERIJ

Het is eindelijk zover: de verkoop van de LINDA.foundation Zomerloterij is begonnen. We hebben maar liefst 1.441 zomerse prijzen voor jou opgetrommeld. En die wil je absolúút winnen, geloof ons maar.
Hoe, wat en waar? We snappen dat je vragen hebt. Lees daarom lekker verder of:
KOOP EEN LOT
Via de bovenstaande button kun je jouw lot(en) kopen om mee te doen aan de LINDA.foundation Zomerloterij. Dit kan tot en met 22 augustus, op 23 augustus vindt namelijk de trekking plaats. Als je meedoet met de loterij, dan maak je kans op één van de 1.441 prijzen.
Een fijne trip naar Bonaire met TUI, een Mokumono e-bike of een Big Green Egg barbecue, bijvoorbeeld. Andere prijzen zijn polaroidcamera’s, speakers en heerlijke make-upproducten. Daar zit ongetwijfeld iets tussen waar jij heel blij van wordt.

 DE ZOMERLOTERIJ
Het mooiste moet nu nog komen. De volledige opbrengst van de lotenverkoop, gaat namelijk naar Stichting LINDA.foundation. De stichting geeft gezinnen die in armoede leven een doosje met cadeaukaarten van allerlei winkels in Nederland. Van boodschappen tot kleding of fijne schoolspullen.
Daarmee kunnen de ouders hun zorgen even opzijzetten en lekker genieten. Net als jij overigens, wanneer je een van die fijne prijzen bemachtigt.
Doe je mee met de Zomerloterij van LINDA.foundation? Fantastisch. Dan kun je hier jouw eigen lot(en) kopen.