Van dineren voor ’t goede doel tot helpen inpakken: LINDA.foundation bedankt NN Group

Van dineren voor ’t goede doel tot helpen inpakken: LINDA.foundation bedankt NN Group

De LINDA.foundation werd het afgelopen jaar weer ontzettend gesteund door NN Group. Het hele jaar door zijn er acties op touw gezet, de ene nóg succesvoller dan de andere.
Wij zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje.
LEES OOK
Dankzij deze nieuwe knop op Facebook doneer je met één klik geld aan LINDA.foundation
VAN DAM TOT DAM RENNEN
Een groot aantal werknemers van NN Group liep in 2017 mee met de Dam tot Damloop. Er werd door iedereen enthousiast donateurs binnengehaald, om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te rennen voor de LINDA.foundation. Het prachtige eindbedrag werd ook nog eens verdubbeld door NN.
DINEREN VOOR HET GOEDE DOEL
Ook organiseerde NN voor de tweede keer het LINDA.foundation Charity Dinner. Deze avond vond plaats in het Mauritshuis in Den Haag. Naast een heerlijk driegangendiner was er ook weer een veiling waarbij er geboden kon worden op verschillende items. De opbrengst hiervan ging volledig naar de LINDA.foundation.
DIGITALE VLEUGELS
De LINDA.foundation gaf aan het einde van het jaar rond de zevenhonderd laptops weg aan kinderen uit arme gezinnen. Door de kinderen een laptop te geven, krijgen ze de mogelijkheid om mee te komen op school en de middelbare school op een succesvolle manier te doorlopen. Dit is de basis voor een betere toekomst. NN heeft ons hier ontzettend mee geholpen. Ze hebben zelfs een helpdesk opgezet zodat alle kinderen die een vraag over het gebruik van de computer hebben, deze aan een medewerker van NN kunnen stellen.
HELPENDE HANDJES
Op 21 november hebben verschillende medewerkers geholpen met het inpakken van de 3500 doosjes voor de gezinnen. We hebben een recordaantal gezinnen blij gemaakt met een cadeaupakket dit jaar.
ONTZETTEND DANKBAAR VOOR ALLE HULP
Wij kunnen NN Group niet genoeg bedanken voor alle acties die zij het afgelopen jaar weer voor ons hebben georganiseerd. In totaal hebben ze het fantastische bedrag van € 63.757,52 opgehaald.
NN Group, heel veel dank voor alles.