Leren typen met de spannendste typecursus van het universum!

Leren typen met de spannendste typecursus van het universum!

Nu je een laptop hebt gekregen voor je schoolwerk zou het natuurlijk ook heel handig zijn als je met 10 vingers blind zou kunnen typen. Daar heb jij je hele leven wat aan want je kunt daardoor veel sneller werken en je verleert het ooit.
TypeTopia is zo aardig om alle kinderen die via LINDA.foundation een laptop hebben ontvangen, een gratis on-line typecursus te geven. In 100 leuke en spannende lessen leer jij alle letters en tekens op je toetsenbord en daarna kun je hartstikke snel typen. Je bepaalt zelf hoe snel je klaar wilt zijn, als je 5 dagopdrachten (van elk 20 minuten) per week doet, dan ben je in 20 weken klaar.
Je kunt je opgeven door een mail met je voor- en achternaam en het DV-nummer van je laptop (dit staat op een wit stickertje aan de onderkant van je laptop) te sturen naar digitalevleugels@lindafoundation.nl met in het onderwerp ‘ik wil graag leren typen’.
Wij sturen jou dan per mail een licentiecode die je moet activeren om je vervolgens te registreren. Dit kost je helemaal niks. Het aanbod geldt tot en met 15 januari 2017 dus geef je snel op.
Wil je alvast een proefles doen? Dat kan via deze link.