Tof: LINDA.foundation mag ‘wild card’ weggeven aan golfer voor KLM Open

Tof: LINDA.foundation mag ‘wild card’ weggeven aan golfer voor KLM Open

Sportievelingen opgelet: de LINDA.foundation is op zoek naar een fanatieke golfer – man of vrouw – die wil golfen in de Charity Battle van het KLM Open.
Het prestigieuze KLM Open organiseert elk jaar ook een dag voor het goede doel.
LEES OOK
Klaar voor de start? Dit zijn de feiten en fabels over hardlopen
BATTLE TUSSEN GOEDE DOELEN
Dit jaar is gekozen voor een ‘battle’ tussen twee doelen: LINDA.foundation en Fonds Gehandicaptensport. LINDA.foundation is trots hiervoor gekozen te zijn: we zijn altijd wel in voor een wedstrijd.
HELP JIJ ONS WINNEN?
Onder aanvoering van Jeroen Rietbergen spelen 13 bekende Nederlanders in flightsvan elk vier personen een Texas Scramble voor TEAM LINDA.foundation. Wij mogen één wildcard weggeven aan een heel enthousiaste én goede golfer die op zaterdag 9 september op golfbaan ‘The Dutch’ de LINDA.foundation aan de overwinning wil helpen.
SURF SNEL NAAR FACEBOOK
Wil jij die felbegeerde wildcard voor TEAM LINDA.foundation? Volg ons op Facebook en vul bijgaand formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of jij gekozen bent.
EEN PRACHTIG TOERNOOI
Het KLM Open vindt plaats van 14 tot en met 17 september op de prachtige baan ‘The Dutch’ in Spijk. Titelverdediger is onze eigen Joost Luiten, dus het belooft een heel spannend toernooi te worden. Tickets voor het KLM Open zijn hier verkrijgbaar.