The closet of Elise Schaap x LINDA.foundation

The closet of Elise Schaap x LINDA.foundation

Via The Next Closet verkoopt actrice Elise Schaap een deel van haar kledingkast. Prachtige items en de volledige opbrengst gaat naar LINDA.foundation.
THE NEXT CLOSET
The Next Closet is een online platform waar vrouwen hun designer fashion kunnen (ver)kopen. Hun missie is om tweedehands de eerste keuze te maken en daarmee de textielketen te verduurzamen. Dit doen wij door vrouwen te inspireren om te investeren in kwaliteit en hergebruik. Om deze missie meer kracht te geven werken we samen met stijlvolle bekende Nederlandse vrouwen. In onze ‘Closet Of’ serie geven iedere maand bekende Nederlandse vrouwen hun items een tweede leven.
 
ELISE SCHAAP
Dit keer is het de beurt aan actrice Elise Schaap. Zij speelt o.a. de heerlijke rol van Ruxandra in de serie ‘Familie Kruys’. Wij zijn enorm vereerd dat ze heeft besloten om de volledige opbrengst van haar ‘Closet’ aan LINDA.foundation te doneren. Zo schrijft ze op Instagram, “In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Je kunt je voorstellen dat de Corona uitbraak voor deze gezinnen grote gevolgen heeft. Ik hoop dat we een mooi bedrag kunnen overmaken voor mensen die het moeilijk hebben”. Hier sluiten wij ons volledig bij aan. Veel dank aan The Next Closet en Elise Schaap voor dit prachtige initiatief.
 
Shop Elise’s kast hier en steun LINDA.foundation.