The Lion King viert tweede verjaardag en trakteert LINDA.foundation

The Lion King viert tweede verjaardag en trakteert LINDA.foundation

The Lion King vierde op woensdag 17 oktober zijn tweede verjaardag in het AFAS Circustheater in Den Haag. Albert Verlinde verraste Linda de Mol, samen met de cast, met een geldbedrag van vijftigduizend euro voor de LINDA.foundation.
Dat gebeurde voor een zaal vol publiek en bekende genodigden.
ONVERGETELIJK MOMENT
“The Lion King viert vanavond zijn tweede verjaardag. De musical is al twee jaar de plek waar families samen een onvergetelijk moment beleven”, zegt Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland, voorafgaand aan de voorstelling. “Omdat dit niet voor iedere familie vanzelfsprekend is, trakteren we dit jaar de LINDA.foundation”, verklaarde Verlinde.
‘DANKJEWEL’
Linda nam het geldbedrag persoonlijk in ontvangst op het toneel van het AFAS Circustheater. “Wat ben ik ontzettend blij met deze cheque. Met dit fantastische bedrag kunnen wij heel veel arme gezinnen voor de feestdagen een steuntje in de rug geven. Ik kan garanderen dat het heel goed terecht komt. Namens alle gezinnen: dankjewel”, sloot Linda af.
KONING DER MUSICALS
De beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, in combinatie met  bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa, vertelt het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed. De Koning der Musicals verwelkomde in Nederland al meer dan een miljoen bezoekers. Daarnaast werd de musical bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical.