The Lion King is jarig en trakteert LINDA.foundation

The Lion King is jarig en trakteert LINDA.foundation

Het levensverhaal van de jonge leeuw Simba wordt al twee jaar vertelt in de musical ‘The Lion King’. Reden voor een feestje, met onder andere Albert Verlinde én Linda de Mol.
En raad eens: daar kan jij bij zijn. Houd woensdag 17 oktober alvast vrij om naar het AFAS Circustheater in Scheveningen af te reizen.
TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP
The Lion King viert dus haar tweede verjaardag en wie jarig is trakteert; wel zo eerlijk. Linda de Mol is daarom namens de LINDA.foundation aanwezig, om een speciaal – en nog even geheim – cadeau van Albert Verlinde en de cast in ontvangst te nemen.
LINDA VERHEUGT ZICH
Verlinde: “Het wordt echt een heel bijzondere avond waar we samen met het publiek en de cast en een heleboel bekende genodigden het succes van The Lion King vieren.” Ook Linda de Mol verheugt zich op het jubileum: “Wat bijzonder dat The Lion King haar tweede verjaardag, op de internationale dag van de armoede met ons wil vieren. Wij zijn daar als LINDA.foundation ontzettend blij mee.”
Daar wil jij bij zijn, toch? En dat kan. Bestel hier je kaarten voor de bijzondere verjaardagsvoorstelling van The Lion King.
credits: Deen van Meer Fotografie