Stuur een kerstkaart en steun meteen gezinnen

Stuur een kerstkaart en steun meteen gezinnen

Nog even en dan is het alweer december. De maand waarin alle toeters en bellen – en portemonnee – uit de kast mogen. Het betekent ook dat we weer  kerstkaarten moeten schrijven.

Heb je nog geen kerstkaarten in huis? Niet getreurd, ook dit jaar heeft Studio Roomweer de leukste kaarten ontworpen voor LINDA.foundation.

KERSTKAART
Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dit betekent dat zij niet, zoals alle andere kinderen in hun klas, kunnen meedoen aan de kerstviering. Terwijl hun vriendjes en vriendinnetjes de leukste verhalen hebben en cadeau’s krijgen, hebben zij dat allemaal niet. Er is simpelweg geen geld voor. LINDA.foundation maakt elk jaar weer nieuwe gezinnen blij met een cadeaupakket. In het pakket zitten cadeaubonnen waarmee gezinnen zelf kunnen bepalen waaraan ze het uitgeven. Bijvoorbeeld bij Albert Heijn, C&A, Hema of Intertoys.
Lees ook
Betaalplatform Adyen verzamelt € 12.820 voor gezinnen van LINDA.foundation
De kerstkaarten koop je hier. Als bedrijf heb je zelfs de kans om je eigen logo en een originele wens aan de binnenkant van je kerstkaart te laten drukken. Bij elke bestelling ontvangt LINDA.foundation € 0,40. Zo maak je je familie, vrienden of collega’s blij én steun je meteen een heel goed doel.