Stuur dit jaar eens een kerstkaart van de LINDA.foundation

Stuur dit jaar eens een kerstkaart van de LINDA.foundation

Wil je dit jaar eens een originele kerstkaart versturen? Koop dan de vier toppers van LINDA.foundation. Dubbel plezier, want zo steun je meteen het goede doel.
Da’s toch een fijne kerstgedachte?
LEES OOK
Dit jaar ziet je kerstboom er piekfijn uit met deze LINDA.foundation kerstballen
1 OP DE 9 KINDEREN
Zo’n 400.000 kinderen in Nederland groeien op in armoede. De speelgoedgids wordt van de mat gehaald, want er kunnen geen cadeautjes voor Sinterklaas gekocht worden. Kerst is als alle andere dagen en verjaardagen worden meestal overgeslagen – simpelweg omdat er geen geld voor is. LINDA.foundation geeft deze gezinnen een set cadeaukaarten die zij zelf kunnen besteden bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys zodat zij ook échte feestdagen kunnen vieren, met wat lekkers op tafel en gezelligheid in huis.
STUUR EEN KAARTJE
Studio Room heeft dit jaar weer vier nieuwe kaarten voor LINDA.foundation ontworpen die alleen verkrijgbaar zijn via goededoelkerstkaarten.nl. Van elke bestelde kaart ontvangt LINDA.foundation 0,40 euro.
ZEG JIJ HET OOK TEGEN JE WERKGEVER?
Dat zouden wij heel fijn vinden, want dan gaat het lekker snel met de aantallen. Bedrijven kunnen hun logo en een eigen kerstwens aan de binnenkant laten drukken. Achterop staat het logo van LINDA.foundation, zo weten de ontvangers ook dat je met deze kaarten het goede doel gesteund hebt.