Steun Nathalie’s Damloop voor gezinnen in armoede

Steun Nathalie’s Damloop voor gezinnen in armoede

Er wordt hard getraind, want op 18 september 2016 gaan fanatieke hardlopers (en beginners die van een uitdaging houden) de Dam tot Damloop rennen om geld op te halen voor LINDA.foundation.
Vrijdag, 12 augustus 2016, 14:14 uur
Naast een aantal collega’s van LINDA. en LINDAnieuws.nl, hebben zich ook tientallen fanatiekelingen aangemeld om samen met ons de 16,1 kilometer te overwinnen. Alle lopers voeren actie via hun persoonlijke actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen.
Wat zijn we trots op die kanjers! Jij toch ook? Bekijk hier een overzicht van de verschillende acties en help deze vrouwen een handje mee door ze te sponsoren:
Success Tessa!
Schermafbeelding 2016-08-15 om 09.51.43
Tessa Riley-Ye heeft zo haar redenen om mee te doen: “Dat ik voor een goed doel loop, motiveert mij extra. Niet alleen haal ik alles uit mezelf, ik vind het ook fijn dat ik daarmee iets goeds kan doen voor gezinnen met kinderen die in armoede opgroeien.”
Naar Tessa’s actiepagina.
Sponsor Marjolein
Schermafbeelding 2016-08-15 om 09.52.13
Marjolein van Doorn: “Ik hou van rennen, eten, reizen, lezen – gewoon van ‘het leven’. Maar zo makkelijk is leven voor anderen niet. Daarom ren ik mee voor de LINDA.foundation, zodat ook andere mensen eens de wind door hun haren kunnen laten waaien, zonder zorgen.”
Naar haar actiepagina.
Steun Nathalie bij deze (10) mijlpaal
Schermafbeelding 2016-08-15 om 09.52.28
Nathalie de Goede, rent net als vorig jaar, voor de LINDA.foundation de Damloop: “Op 18 september zal ik opnieuw de prestatie van 16,1 kilometer hardlopen gaan leveren, maar dat is niets vergeleken bij de prestatie die duizenden gezinnen met kinderen dagelijks moeten leveren om rond te kunnen komen.”
Naar haar actiepagina.
Sleep Esmee er door heen
Makkelijk zal het voor Esmee Krul en haar vriendin Louise niet worden. Maar op de 18e houdt een beetje regen ze niet tegen: “Het hardlopen is er al een tijd niet van gekomen, want je kent het wel: te druk, geen zin, regen… Dus deze tocht van zestien kilometer zal zeker een uitdaging worden! Maar dit goede doel is daarbij zeker een mooie stimulans.”
Naar de actiepagina van Esmee.
Meelopen?
Wil jij nou ook meelopen met de Dam tot Damloop voor de LINDA.foundation? Geef je snel op via damloop@lindafoundation.nl met onderwerp: ‘Ik wil meelopen voor LINDA.foundation.