Speel mee met de LINDA.FOUNDATION LOTERIJ

Speel mee met de LINDA.FOUNDATION LOTERIJ

Ook in 2017 organiseert de LINDA.foundation de zomerse loterij waar deelnemers kans maken op geweldige zomerprijzen. De loterij wordt georganiseerd van 6 juni tot en met 16 juli 2017 en de gehele opbrengst zal ten goede komen van LINDA.foundation.

LEES OOK
LINDA.foundation en Kinderpostzegels samen sterk voor kwetsbare kinderen
Voor vijf euro naar de Dominicaanse Republiek
Ook dit jaar heeft de LINDA.foundation weer fantastische prijzen in petto. Zo maak je kans op een super-de-luxe vakantie naar de Dominicaanse Republiek voor twee personen met TUI.
Prijzen waar je u tegen zegt
Naast bovenstaande hoofdprijs zijn er natuurlijk ook enorm veel andere mooie prijzen te winnen. De prijzenpot bestaat uit onder andere uit: 5 x 2 tickets naar het prachtige Antwerpen met NS Internationaleen stijlvolle zonnebril van LIU-JOeen vipdag bij beachclub The Fat Mermaidde sierlijke kaftan van PrimaDonnaeen prachtige leren schort van WITLOFThet altijd handige reiskoffertje van HEMAde Clarins Huile Irisée-aftersun voor verkoeling na een dag in de zon, de fantastische opblaasbare flamingo van Xenos én – omdat de zomer officieel uit 91 dagen bestaat – geven we 50 x 91 blikjes Coca-Cola Light weg. Alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld.
Reacties
Reacties van deelnemers in 2016 op Facebook en via LINDAnieuws.nl waren enorm positief. Men vond het een sympathieke actie, waarbij het kopen van loten ondergeschikt is aan het doel om gezinnen te steunen. “Helaas, niets gewonnen maar wel het goede doel gesteund.”
Speel je mee?
Met de loterij wil de LINDA.foundation weer een stapje dichter bij de doelstelling van 2017 komen, namelijk om minimaal 3.500 gezinnen een onvergetelijke decembermaand geven én een appeltje voor de dorst voor de maanden die volgen. Vanaf vandaag kun je hier loten kopen en ook direct afrekenen. De trekking zal plaatsvinden op maandag 17 juli. Op dinsdag 18 juli zullen we de winnaars hier bekendmaken.