Snipperen voor LINDA.foundation tijdens nationale snipperdag

Snipperen voor LINDA.foundation tijdens nationale snipperdag

Reisswolf heeft dit jaar voor de veertiende keer de Nationale Snipperdag georganiseerd. Deze keer ging de opbrengst – van vijfduizend euro – naar LINDA.foundation.
Op verschillende plekken in Nederland kon iedereen vertrouwelijke documenten laten versnipperen.
VOOR HET GOEDE DOEL
Reisswolf is in Europa de grootste op het gebied van vernietiging van vertrouwelijke documenten, archief en producten. Dit doen zij volgens een 100% veilig snippersysteem.
Ieder jaar organiseren ze op de eerste woensdag van oktober de Nationale Snipperdag. De opbrengst van die dag gaat naar het goede doel, dit jaar onze foundation.
HEEL VEEL SNIPPERS
In totaal heeft Reisswolf op 6 oktober 56.000 kilo aan vertrouwelijke documenten en archief mogen vernietigen. Dit kon op vier locaties in Nederland: Hengelo, Scheemda, Wognum en Heesch. Op die locaties kwamen meer dan duizend bezoekers, zowel particulieren als bedrijven. Zo werd het enorme bedrag van vijfduizend euro opgehaald.
DANK
Dankzij Reisswolf kunnen wij in december nóg meer gezinnen blij maken met een cadeaupakket. Wij willen alle bezoekers en Reisswolf dan ook ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Dank!