Sla je slag: BN’ers gooien hun mooiste designer items in de uitverkoop

Sla je slag: BN’ers gooien hun mooiste designer items in de uitverkoop

Goed nieuws voor jou én voor de LINDA.foundation. Opnieuw slaat de stichting de handen ineen met online kleding platform ‘The Next Closet’.

Op 17 oktober – Wereldarmoededag – lanceren de twee samen de LINDA.foundation-closet. Een speciale collectie met prachtige designer items uit de kasten van bekende stijlvolle Nederlanders.

Speciaal voor het goede doel dragen onder anderen Carolien Spoor, Daphne Deckers en Lonneke Nooteboom hun steentje bij door hun designerkleding, schoenen en andere fashion items te doneren aan The Next Closet. En daar kun jij dan weer je slag slaan.

(S)HOP (S)HOP

Natuurlijk is Linda zelf ook haar kast ingedoken. Zij stelt vier items beschikbaar waaronder een  vest van Missoni dat ze heeft gedragen tijdens de opnames van Miljoenenjacht. Voor je beeldvorming: zie de foto boven dit bericht.

In de collectie zit verder een Dior tas van Daphne Deckers, Marc Jacobs sleehakken van Dyanne Beekman en een Golden Goose rok van Renate Gerschtanowitz. De items zijn vanaf 17 oktober 2020 09:00 uur hier te shoppen. De volledige opbrengst gaat naar de LINDA.foundation.

THE NEXT CLOSET

The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands designer fashion en heeft als doel de textielketen te verduurzamen en tweedehands designer fashion de eerste keuze te maken. Daarom inspireert het platform vrouwen om te investeren in kwaliteit en hergebruik om zo de impact van ‘onze’ kledingkast op het milieu te verkleinen.

Eerder dit jaar hadden LINDA.foundation en The Next Closet al een succesvolle samenwerking met actrice Elise Schaap die een deel van haar kledingkast verkocht voor LINDA.foundation. Met deze actie werd 1200 euro opgehaald.