SKS Alles Kids haalt €5351,- op voor de LINDA.foundation

SKS Alles Kids haalt €5351,- op voor de LINDA.foundation

De LINDA.foundation zet kinderopvang SKS Alles Kids in Spijkenisse graag in het zonnetje. Zij haalden een prachtig bedrag op voor het goede doel van Linda de Mol.
Op een grote cheque – overhandigd aan de foundation in de bibliotheek van Spijkenisse – stond het bedrag van maar liefst € 5351 geschreven.

Actie duurde een jaar
SKS Alles kids is een kinderopvang met meerdere locaties in en rondom Spijkenisse. Deze organisatie heeft zich samen met de kinderen en ouders een jaar lang ingezet voor de LINDA.foundation.
Verschillende activiteiten
SKS Alles Kids heeft op allemaal leuke manieren geld ingezameld. Zo verkochten de kinderen knutselwerkjes en speelgoed, werd er een lampionentocht georganiseerd én hielp de activiteitenclub van de opvang mee door bijvoorbeeld streetdanceles voor € 1 te geven.
Dank je wel 
We vinden het geweldig dat, naast de medewerkers en de ouders, ook de kinderen zich zo enthousiast hebben ingezet voor kinderen die in armoede opgroeien. Dank je wel voor dit geweldige bedrag dat besteed zal worden aan gezinnen in de gemeente Nissewaard.