Shoppen voor de LINDA.foundation dankzij kledingbeurs De Liemers

Shoppen voor de LINDA.foundation dankzij kledingbeurs De Liemers

Weer een hartstikke mooi initiatief: Ladies` Circle De Liemers organiseerde een kledingbeurs om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation.
En ze haalden een prachtig bedrag op.
VOOR IEDER WAT WILS
Ladies` Circle De Liemers organiseerde op zondag 7 oktober een kledingbeurs in Het Musiater in Zevenaar om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation. Op deze kledingbeurs werd dames- en kinderkleding van bekende merken verkocht, zowel nieuwe kleding als in goede staat verkerende gedragen kleding. Ook waren er LINDA.foundation-gadgets te koop.
TOFFE REACTIES
Manon en Michelle van Ladies` Circle De Liemers: ‘Wij kijken terug op een zeer geslaagde kledingbeurs. Het is voor het eerst dat wij dit organiseerden en het bleek een hele klus, maar wij zijn blij verrast door alle positieve reacties en het resultaat. De vele donateurs én kopers hebben ervoor gezorgd dat wij een mooi bedrag hebben ingezameld voor de LINDA.foundation die wij een heel warm hart toedragen. Hiermee kunnen wij de gezinnen helpen die onze hulp zo hard nodig hebben.’
HIER KOMT HET GELD TERECHT
Dank je wel lieve Ladies, voor het mooie bedrag van € 3.200. Deze opbrengst wordt besteed aan gezinnen in regio De Liemers.