Ruim je kast op voor de LINDA.foundation

Ruim je kast op voor de LINDA.foundation

Voor de 13e keer op rij organiseren de vrouwen van GallerySeventySix eind april weer de fijne GallerySeventySix Zomersale. En ze steunen de LINDA.foundation, dus duik in je kast en doe mee. 
Vrijdag, 8 april 2016, 15:01 uur
Tijdens deze vierdaagse Zomersale worden mooie, luxe kledingtukken die in goede staat verkeren voor fijne prijzen verkocht.
Mooi percentage
Zestig procent van de opbrengst van het artikel is voor jou. Een gedeelte van de overige veertig procent van de opbrengst gaat naar de LINDA.foundation.
Unieke locatie
Ook dit jaar is het de dames weer gelukt om een prachtige locatie te bemachtigen, want van 21 t/m 24 april zal de GallerySeventySix Zomersale plaatsvinden op de Nieuwe Spiegelstraat 7a-7b in Amsterdam (dat is het stukje tussen de Keizersgracht en Herengracht, onder de bogen). Midden op de toeristische route, dus goed voor de verkoop.
Duik in je kast
Om een zo mooi en natuurlijk ook zo breed mogelijk assortiment aan te bieden hierbij de oproep aan onze bezoekers: duik je kledingkast in en ga op zoek naar de pareltjes die je zelf niet meer draagt, maar waar je iemand anders wel een groot plezier mee doet. Je kunt de items inleveren tot 13 april op de Spiegelstraat 7a-7b in Amsterdam.
En kom vooral in groten getale naar de sale van 21 t/m 24 april!