Roman en Marijn halen 1200 euro op tijdens Koningsdag

Roman en Marijn halen 1200 euro op tijdens Koningsdag

De broertjes Roman en Marijn Wessel zijn echte verkopers. Tijdens een vrijmarkt afgelopen Koningsdag hebben zij een bedrag van € 1200 verdiend voor LINDA.foundation.
Waarom de LINDA.foundation? Omdat wij het goed hebben en we graag wat terugdoen voor kinderen die het erg moeilijk hebben.
Schatzoeken
Voorafgaand aan de Rotary Konings Kleedjesmarkt in Apeldoorn hebben de boys de zolders van Apeldoornse Rotary-leden afgestruind op zoek naar schatten.
Wát een goeie verkoop
De plaatselijke Stichting Oranjefeesten hoorde van het initiatief en bood de jongens een prominente plek aan op de markt. En daar hebben ze goeie zaken gedaan. De opbrengst is fenomenaal: 1200 euro. En wat het nog mooier maakt: Rotary Apeldoorn heeft het bedrag voor LINDA.foundation verdubbeld.
Het idee
Het idee ontstond in 2014 toen de broers een tv-uitzending zagen waarin Linda de Mol vertelde over haar foundation die gezinnen die het financieel heel zwaar hebben rond de decembermaand een cadeautje geeft. Roman en Marijn beseffen zich maar al te goed dat kinderen nooit aandeel hebben gehad in het ontstaan van financiële problemen, maar er wel onder lijden.
Lieve Roman en Marijn, wat hebben jullie een groot hart, fantastische ideeën én geweldige verkoopskills. Dank voor jullie inzet.