Rivièra Maison ontwerpt speciale kerstservetten voor de LINDA.foundation

Rivièra Maison ontwerpt speciale kerstservetten voor de LINDA.foundation

Met Kerstmis kleden we alles práchtig aan: van de boom tot je eigen outfit en van prachtig versierde cadeaus tot de kersttafel. Dit jaar horen op die tafel deze feestelijke servetten.
Niet alleen omdat ze gewoon té leuk zijn, maar ook omdat je hiermee het goede doel steunt.
EEN WARM THUIS TIJDENS DE FEESTDAGEN
Rivièra Maison ontwierp deze feestelijke set speciaal voor onze LINDA.foundation. Bij dit interieurmerk draait alles om het ultieme thuisgevoel; het creëren van een fijn en warm ‘thuis’ waar families bij elkaar zijn om gezamenlijk Sinterklaas te vieren en een paar weken later rond een prachtige kerstboom zitten.

HET GELD KOMT GOED TERECHT
Het allermooiste is: de totale winst per verkochte set wordt gedoneerd aan de foundation. Daarmee draagt Rivièra Maison tijdens de feestdagen bij aan onbezorgde momenten voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. De gezinnen die door de LINDA.foundation worden geholpen hebben niet de mogelijkheden en middelen om zelf schoentjes te vullen of een kerstboom op te tuigen.

DEZE BN’ERS TRAPPEN DE ACTIE AF
Woensdag werden de servetten gepresenteerd tijdens een speciaal en vervroegd kerstontbijt op de redactie van LINDA.magazine. Onder anderen Pauline Wingelaar, Carolien Spoor en Xelly Cabau van Kasbergen genoten van dat heerlijke ontbijt.

BESTEL HIER DE SERVETTEN