Rennen voor het goede doel: Nationale Nederlanden haalt geld op voor LINDA.foundation

Rennen voor het goede doel: Nationale Nederlanden haalt geld op voor LINDA.foundation

De collega’s van Nationale Nederlanden hebben zich de afgelopen tijd op een sportieve manier ingezet voor LINDA.foundation. Ze organiseerden een Charity Run om geld op te halen.
In totaal hebben zij – al rennend – het mooie bedrag van € 5.100 opgehaald.
INTERNATIONALE VRIJWILLIGERSWEEK
NN Group organiseerde dit jaar voor het eerst een internationale vrijwilligersweek, waarbij alle collega’s van de landen waarin ze actief zijn geld inzamelen voor het goede doel. De collega’s van de organisatie hebben zich tijdens deze week ook ingezet voor LINDA.foundation.
‘CHARITY RUN’
Zo organiseerde Nationale Nederlanden een Charity Run. Voor iedere gerende kilometer doneerde NN Group 5 euro. Alle collega’s samen renden deze week 1020 kilometer. De Charity Run was goed voor meer dan vijfduizend euro.
ALS HET TEGENZIT
NN Future Matters – het maatschappelijke programma van NN Group – zet zich in voor het verbeteren van het financieel welzijn van mensen. Een onderdeel hiervan is ‘er zijn als het tegenzit’.
De samenwerking met LINDA.foundation is hier een mooi voorbeeld van. Jaarlijks stelt Nationale Nederlanden tijd, middelen en expertise ter beschikking om gezinnen met kinderen in financiële moeilijkheden even een onbezorgde tijd te bezorgen.