Carfita

Als ik mijn kinderen eindelijk een extraatje kan geven, is hun glimlach en blijdschap niet te beschrijven. Mijn hart smolt.

Esther

Boodschappen doen zonder een berekening te hoeven maken was enorm fijn! Wat een ontzettend groot cadeau.

Ella

Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik als moeder ben dat dit mogelijk is gemaakt voor mijn gezin.

Sanne

Nu kan ik nieuwe kleren voor mijn kinderen kopen, want ze hebben net een groeispurt gehad.

Miranda

Ik kan een verjaardagstaart kopen voor mijn zoon.

Thomas

Ik kan voor mijn kinderen het Monopoly spel kopen, die willen ze al zo lang graag hebben.

Suzan

M’n kinderen kan ik nu blij maken deze kerst met het monopoly spel dat ze zo graag wilden om de avonduren in de winter gezellig met elkaar door te brengen.

Priscilla

Ik heb sinds hele lange tijd kaas en fruit kunnen halen. Zoiets normaals, maar niet voor ons.

Sanneke

Kan ik eindelijk mijn 15 jaar oude en versleten onderbroeken vervangen.

Ilona

Ik kan niet wachten om mijn meisjes mooie feestdagen te bezorgen! En dat ze op school ook mee kunnen doen… 100000X dank!

Manon

Dit cadeau geeft licht in de duisternis.

Dana

Nu kan ik voor mijn zoon en mijzelf nieuwe fietszadels kopen en hoeven we niet meer op de kapotte zadels te zitten.

Amber

Stil. Een brok in mijn keel en tranen in m’n ogen. Wat een ontzettend leuke verassing voor de aankomende tijd en een lichtpuntje in ons leven wat we echt konden gebruiken.

Chris

Dit voelt echt als een fantastische afsluiting van een zware tijd, maar ook als een begin van een geweldig nieuw jaar. Dit biedt troost en geeft moed tegelijk!

Remi

Vol spanning heb ik het pakket mogen ontvangen. Ik ben meteen naar de C&A gereden en als eerst winterjassen gehaald, zodat wij niet meer in onze zomerjassen hoefden te lopen.

Mariska

Wat fijn dat zulke foundations bestaan voor de minder bedeelden. Ik had eigenlijk geen feestdagen kunnen vieren en dankzij jullie kan dat wel.

Samira

Dankbaarheid is moeilijk te omschrijven maar het voelt als liefde en warmte. Even een zucht en een stukje rust omdat de zorgen voor de feestdagen groot waren en wij de Kinderen niets te kort wilde doen.

Beau

Dit is de allereerste keer dat ik mij niet eenzaam voel. Ik ben echt compleet sprakeloos. Ik maak dit jaar een mooie kerst voor mijn kinderen.

Simon

Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet, ik wil hier goed over nadenken voordat ik het besteed. Mijn zoontje gaat nu in ieder geval genieten van een fijne sinterklaas en kerst en we gaan het effect hiervan nog maanden merken.

Dominique

Mijn zoontje is jarig tussen Sinterklaas en kerst in. Normaal moet ik met de feestdagen erg zuinig doen, zodat ik wel mijn zoon zijn verjaardag kan vieren. Dit jaar kunnen we dus ook van de feestdagen genieten.

Carmen

Geld maakt niet gelukkig, maar dit geschenk, dat ik even niet hoef na te denken of ik genoeg geld op de rekening heb staan om de boodschappen te betalen… om een cadeau voor mijn kinderen te kopen… dit is zo’n groot geschenk!

Sandra
Langs deze weg wil ik u en LINDA.foundation hartelijk danken voor het cadeau. Aangezien wij nog nooit van iemand een cadeau hebben mogen ontvangen voelen mijn kinderen en ik ons enorm vereerd.
Paola
Met tranen in mijn ogen bedank ik u voor dit prachtige cadeau zodat ik mijn kinderen kan verwennen. Mijn dank is groot.
Naomi
Ik kan eindelijk als moeder een cadeau kopen voor mijn zoontje voor onder de kerstboom.
Lieke
Wij zijn niet alleen een beetje rijker geworden in geld, maar vooral in onze hoop.
Bart
Jullie hebben mijn schuldgevoel weggenomen en ervoor gezorgd dat ook mijn kind niks tekort komt.
Liselot
Eindelijk een keer bij de Albert Heijn afrekenen zonder stress.
Bas
Ongelooflijk bedankt voor dit fantastische cadeau! Wat ben ik er blij mee…onvoorstelbaar!
Sandra
Zojuist heb ik het pakketje ontvangen met de cadeaubonnen. Met tranen over mijn wangen heb ik het bijbehorende kaartje gelezen. Ik ben enorm verrast en dankbaar.
Mariska
De tranen lopen over mijn wangen. Dit is zo welkom… Ik wist niet wat te verwachten, maar dit overstijgt mijn allergrootste droom.
Francis
Ik heb net de verassing via de post ontvangen en ik ben zo gelukkig! Ik ben gewoon sprakeloos, wat een geschenk. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor.
Monique
Vandaag heb ik zeer ontroerde cliënten aan de telefoon gehad die zó blij waren met het ontvangen pakket. Namens mijn cliënten wil ik de LINDA.foundation enorm bedanken voor dit fantastische cadeau!
Jan
Wat waren wij verrast dat wij dit overweldigend cadeau kregen. De tranen stonden dan ook in mijn ogen. Wij zijn er super blij mee.
Freek
Vandaag jullie pakket mogen ontvangen. Wat is dit een zeer welkom pakket ben er sprakeloos van. Wij hebben hierdoor toch een fijne december maand. Duizendmaal dank.
Else
Tranen rollen over mijn gezicht…wat zijn mijn gezin en ik ontzettend dankbaar voor dit prachtige cadeau… woorden schieten te kort… Eindelijk eens boodschappen doen en cadeaus kopen voor de feestdagen.
Pelle
Opeens is er budget voor onbezorgde feestdagen met nieuwe kleding, mooie cadeaus voor de kinderen een feestelijk diner en nog veel meer. Dit geschenk geeft gelijk een stuk meer ruimte om te ademen.
Alinda
Heel erg bedankt en wat mooi dat jullie bestaan. En ons gezin een hart onder riem steken.
Evi
Ik ben sprakeloos zit met tranen op de bank van geluk dat ik mijn kinderen gewoon leuke cadeautjes kan geven voor de kerst. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar dat is niet te beschrijven in 1 zin.
Philine
Door jullie ziet mijn leven met mijn kinderen en van vele andere gezinnen er weer even mooi uit. Jullie maken de donkere dagen voor kerst zonnig en stralend! Sterker nog: jullie maken de wereld een stuk mooier met jullie filosofie! Daar kan menig wereldleider een voorbeeld aan nemen.
Niels
Bedankt lieve LINDA.foundation en donateurs! Bedankt voor deze mooie zorgeloze, warme dagen.
Sanne
Door het pakket kan ik genieten van de feestdagen, wat ik juist zo’n een mooie tijd van het jaar vind.
Shaday
Ik heb de bonnen ontvangen en ben zeer ontroerd. Ik kan mijn kinderen een fijne kerst geven en wat extra’s voor mijn autistische zoon. Dit maakt het een stuk lichter voor ons allemaal.
Sandra
Wat een prachtig geschenk, ik dank jullie met heel mijn hart. We gaan gezellig met zijn alle naar de kapper en de kinderen mogen lekker uitzoeken wat ze graag eens zouden willen eten en aantrekken. Dan sluiten we af in de speelgoedwinkel. En gaan we vol verwarmde harten naar huis toe. Heel erg bedankt en wat mooi dat jullie bestaan.
Malika
Wij kunnen de komende periode eindelijk eens genieten in plaats van met de handen in het haar zitten! Dit jaar zit de kapper met zijn handen in mijn haar. Prachtig mooi gebaar ik ben jullie voor altijd dankbaar!
Irene
Dat ik nu even geen ‘nee’ hoef te zeggen als mijn kinderen iets lekkers willen in de supermarkt. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar dat is niet te beschrijven in 1 zin. Dank jullie wel uit de grond van onze hart.
Mariska
Wat een bijzondere dag was het vandaag! Een van de mooiste uit de afgelopen jaren. Tranen van geluk en dankbaarheid.
Antonie
Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik ben er echt stil van. De impact van het ‘kleine zwarte LINDA.’ doosje, zoals mijn kinderen het noemen, is niet te omschrijven. Prachtig mooi gebaar ik ben jullie voor altijd dankbaar!
Marieke
Echt heel erg bedankt hiervoor uit het diepste van mijn hart.
Sophie
Mijn hartelijke dank voor de prachtige laptop die wij mogen gebruiken. Mijn dochter maakt er al veel huiswerk op en ook ik maak er gebruik van. De ideale uitkomst voor ons in deze zware financiële tijd.
Merle
Hartstikke bedankt dat mijn kind deze mogelijkheid krijgt. Ik waardeer het echt en mijn kind ook. Ik wil jullie graag bedanken voor deze inzet.
Mohammed
Heel erg bedankt LINDA.foundation. Ik ga hem helemaal gebruiksklaar maken voor mijn zoon. Wat een prachtig cadeau!
Marc
Ik heb de laptop vrijdag ontvangen. Vanaf vandaag ga ik hem gebruiken voor het maken van mij huiswerk. Ik ben zo blij met de laptop! Dank jullie wel.
Bo
Wij hebben de laptop ook gekregen. Ik ben er super blij mee! Heel erg bedankt. Top dat jullie dit kunnen doen voor mij en heel veel andere mensen.
Anoniem
Wat een geweldig initiatief! Echt fantastisch.
Anoniem
Ik heb echt een traantje weggepinkt toen de postbode kwam met het cadeaupakket van de LINDA.foundation. Zo mooi, zo welkom! Ik wist niet dat dit bestond!
Anoniem
Mijn kinderen hebben dankzij het cadeaupakket voor het eerst zelf fruit en snoepjes uit kunnen kiezen in een supermarkt!
Anoniem
Mijn kinderen kunnen weer kind zijn. Ze vragen bijvoorbeeld al maanden als we in de supermarkt zijn of ze een tijdschrift mogen, maar dat is normaal echt te duur. Maar de eerstvolgende keer dat we in de supermarkt zijn, mogen ze van mij ieder een tijdschrift uitzoeken.
Anoniem
Ik heb er echt geen woorden voor en voel me overspoeld van dankbaarheid. Ik voel me zo ontzettend nederig, maar zo onuitdrukkelijk dankbaar… Woorden kunnen niet uitdrukken wat jullie pakket voor mij en mijn jongens betekent!!!! Tranen blijven stromen en ik weet van gekkigheid niet wat me overkomt…
Anoniem
Jullie kunnen je misschien een inschatting maken qua gevoel, maar jullie zullen niet begrijpen hoe gelukkig dit gezin nu is geworden. De mogelijkheden die wij nu hebben om ons feestelijk te kleden, de cadeaus die wij voor onze kleine kunnen halen, het eten wat wij nu kunnen kopen, warme handschoentjes sjaal en muts voor onze kleine…  Super bedankt voor alles!!!
Anoniem
Ons gezin krijgt de komende tijd mooie dingen, waar we alleen maar van konden dromen, allemaal dankzij uw stichting! Sinterklaas, kerst en oud & nieuw hebben er jaren niet zo mooi uitgezien. Om stil van te worden…..
Anoniem
Het was zo ontzettend fijn om de blije gezichten van mijn kinderen te zien toen ik ze hun nieuwe spullen gaf. Ik heb een paar dingen achter de hand gehouden en die krijgen ze met kerst. Ik kijk er heel erg naar uit om dan weer hun gelukkige gezichten te zien.
Anoniem
Als je niet zelf in deze situatie zit, dan heb je geen idee wat jullie daadwerkelijk hebben gegeven. Niets is zo zwaar als geldzorgen. Dat ik uitgerekend deze maand even niet hoeft te puzzelen en zorgeloos kan genieten is echt een kostbaar geschenk!
Anoniem
We hebben deze week een uitje gehad naar de Albert Heijn. Wat een feest om eens niet nee te hoeven zeggen als de kinderen wat in hun karretje willen leggen. Die blije gezichtjes zijn zó fijn om te zien na een moeilijke en verdrietige periode.
Anoniem
Het voelt heel raar om in de speelgoedwinkel cadeaus te kopen die de kinderen écht willen hebben. Dat je niet hoeft te zeggen: ‘Lieverd, het kan niet, want daar hebben we geen geld voor’.

 

Anoniem
Geliefd, speciaal, geaccepteerd, gewild, menselijk, belangrijk… dat is hoe ik me nu voel. En dat is zo lang geleden.
Anoniem
Super bedankt voor de cadeaubonnen. Mijn vrouw was er stil van. En dat gebeurt niet gauw. We gaan een heerlijke feestperiode tegemoet met de kinderen.
Anoniem
Wij zijn helemaal in “shock” door jullie enorm kado.
Dit hebben we nog nooit gekregen en zijn tot tranen geroerd. Wat een prachtig kado voor
ons allemaal, en voor zoveel geld. Ongelofelijk blij zijn wij ermee, maar er zijn eigenlijk
geen woorden voor.
Vind het dan ook erg moeilijk om jullie te bedanken, omdat een bedankje zo klein lijkt
bij zo’n groot kado, we zijn ontzettend dankbaar dat wij hier gebruik van mogen maken
en zullen het o.a. voor de komende feestdagen met veel plezier en gemengde gevoelens gaan gebruiken..
Anoniem
We zijn met stomheid geslagen over de inhoud van dit pakket!
Dankzij jullie hebben wij genoten in december en hebben we nog over voor de maand januari!

Hartelijk dank voor dit geweldige pakket en dat er mensen zijn die dit voor ons doen!
Onze dank is met woorden niet uit te leggen!

Anoniem
Samen met de twee meiden gaan we een gezellig middagje winkelen.  Ze zien er erg naar uit en zijn al druk aan het bedenken wat ze het liefste zouden willen hebben. Bij Albert Heijn heb ik alle benodigdheden gehaald om lekker met de kinderen eens lekkere koekjes, taartjes en andere dingen te bakken. Dank!
Anoniem
Heb je wel eens een volwassen vrouw zien huilen als een klein meisje? Nou hier zit er eentje: ik heb namelijk net het cadeau van de LINDA.foundation in ontvangst genomen. Nu hebben we na vier jaar eindelijk een paar leuke feestdagen. Ik kan Linda en haar team niet genoeg bedanken voor de glimlach die ze op het gezicht van mijn dochter heeft getoverd.
Anoniem
Lieve Linda, ik ben zo blij met dit cadeau. Nu kan ik een mooie kerst met mijn gezin vieren, met pakjes onder de boom. Iets wat mij vorige jaren niet is gelukt.
Anoniem
Wauw! Toen ik de cadeaudoos opende moest ik zo huilen. Ik schrok van de waarde en dacht dat ik de Lotto gewonnen had. En zo voelt het nog steeds. Ik kan jullie niet vertellen hoeveel zin ik heb ik kerst, terwijl ik die dagen normaal gesproken graag oversla.
Anoniem
Omdat mijn inkomsten lager zijn dan mijn lasten was het voor mij nooit mogelijk om een nieuwe jas voor de kinderen te kopen. Dus we zijn meteen naar de HEMA gegaan om een nieuwe jas te kopen. De cadeaukaarten komen precies op het goeie moment. Lieve Linda, je hebt ons door deze maand heen geholpen en ik weet niet hoe ik je daarvoor moet bedanken.
Anoniem
Het lijkt wel een droom! De kinderen zijn klaar voor de winter met hun nieuwe kleren. En voor de aankomende feestdagen kunnen we het thuis een keer als gezin gezellig maken. Normaal gesproken moet ik namelijk altijd vragen of we ergens mogen mee-eten.
Anoniem
Na het betalen van het schoolgeld was het heerlijk om een keer zonder rekenen boodschappen te doen. Ik houd één cadeaukaart voor als er weer een moeilijke tijd aankomt en van de andere ga ik voor mijn familie een lekker kerstdiner koken.
Anoniem
De feestdagen zijn nu voorbij, maar nog steeds ben ik heel erg blij.
Want wat ik nu toch mocht beleven, is een geschenk door jullie gegeven.
Voor de kinderen een stapel nieuwe broeken, daar heb ik nu niet lang voor hoeven zoeken.
Wat extra lekkers in huis voor de feestdagen, ook daarover hebben we niets te klagen.
En met nog twee verjaardagen voor de deur, geven de bonnen hieraan ook nog wat extra kleur.

 

Anoniem
Ons gezin kreeg de geweldige cadeaubonnen en hebben echt behoorlijke huilbui gehad. Wat GEWELDIG. De drie meisjes zaten elkaar aan te kijken van wat is dit nu. Ze hebben gesprongen en gezongen van blijdschap.
Anoniem
Ik accepteer zelden hulp van buitenaf, maar met twee chronisch zieke kinderen, een inmiddels ex-man met borderline en daarbij nog het wegvallen van hun vader, omdat hij psychisch niet in staat is om voor ons te zorgen, ontkom ik er niet aan om af en toe de geboden hulp te aanvaarden. De kinderen hebben genoten van de nieuwe kleren, de jarige van de cadeaus … Het heeft voor mij als moeder heel veel betekend.
Anoniem

Afgelopen jaar waren jullie voor mij en m’n gezin een lichtje van hoop. Dankzij het pakket voelden we ons weer even normaal. In 13 jaar tijd voelden ik en mijn kinderen even de vrijheid. We hebben het er nog regelmatig over en zullen het nooit vergeten.

Anoniem
Het eerste wat mijn zoontje zei: ‘Yes krijg ik een cadeau voor mijn verjaardag’. Ook was er nog genoeg over om de verjaardagen van de andere kinderen te vieren. Ik heb nu wat achterstanden kunnen inlossen en kan weer een beetje gewoon leven. Wel met het minimale, maar dat geeft niet.
Anoniem
Lieve Linda en team, sorry voor de late reactie. Maar ik wil je nog even laten weten hoe blij we zijn geweest met de bonnen. Er was ‘even lucht in de tent’. Ruimte om broodnodige zaken te kopen, maar ook ruimte voor verwennerij. Zo heb ik, het is maar klein, ook een paar repen chocolade kunnen kopen. Iets dat ik normaal gesproken niet doe. Dank!
Anoniem
Soms moeten we kiezen tussen eten kopen of met de bus naar het ziekenhuis gaan om ons ernstig zieke kind te bezoeken en nu kan het allemaal! Dank je wel!
Anoniem
Ik ben zo blij met de bonnen. Nu kunnen wij rustig naar de C&A en de kleding pakken die we wél leuk vinden. Alle drie hebben we twee setjes gekocht, dus het hele gezin is blij. Het is zo fijn om een winkel in te kunnen lopen en gewoon een keer ja te kunnen zeggen als de kinderen iets willen hebben.
Anoniem
Linda, ik wil je graag nog even bedanken voor het mooie cadeau dat ik en mijn zoontje hebben gekregen. We hebben volop van de cadeaubonnen genoten: heerlijk gegeten tijdens de kerst en we gaan nog mooie nieuwe kleren kopen!