REACTIES VAN GEZINNEN

Anoniem

Ik heb echt een traantje weggepinkt toen de postbode kwam met het cadeaupakket van de LINDA.foundation. Zo mooi, zo welkom! Ik wist niet dat dit bestond!

Anoniem

Mijn kinderen hebben dankzij het cadeaupakket voor het eerst zelf fruit en snoepjes uit kunnen kiezen in een supermarkt!

Anoniem

Mijn kinderen kunnen weer kind zijn. Ze vragen bijvoorbeeld al maanden als we in de supermarkt zijn of ze een tijdschrift mogen, maar dat is normaal echt te duur. Maar de eerstvolgende keer dat we in de supermarkt zijn, mogen ze van mij ieder een tijdschrift uitzoeken.

Anoniem

Ik heb er echt geen woorden voor en voel me overspoeld van dankbaarheid. Ik voel me zo ontzettend nederig, maar zo onuitdrukkelijk dankbaar… Woorden kunnen niet uitdrukken wat jullie pakket voor mij en mijn jongens betekent!!!! Tranen blijven stromen en ik weet van gekkigheid niet wat me overkomt…

Anoniem

Jullie kunnen je misschien een inschatting maken qua gevoel, maar jullie zullen niet begrijpen hoe gelukkig dit gezin nu is geworden. De mogelijkheden die wij nu hebben om ons feestelijk te kleden, de cadeaus die wij voor onze kleine kunnen halen, het eten wat wij nu kunnen kopen, warme handschoentjes sjaal en muts voor onze kleine…  Super bedankt voor alles!!!

Anoniem

Ons gezin krijgt de komende tijd mooie dingen, waar we alleen maar van konden dromen, allemaal dankzij uw stichting! Sinterklaas, kerst en oud & nieuw hebben er jaren niet zo mooi uitgezien. Om stil van te worden…..

Anoniem

Het was zo ontzettend fijn om de blije gezichten van mijn kinderen te zien toen ik ze hun nieuwe spullen gaf. Ik heb een paar dingen achter de hand gehouden en die krijgen ze met kerst. Ik kijk er heel erg naar uit om dan weer hun gelukkige gezichten te zien.

Anoniem

Als je niet zelf in deze situatie zit, dan heb je geen idee wat jullie daadwerkelijk hebben gegeven. Niets is zo zwaar als geldzorgen. Dat ik uitgerekend deze maand even niet hoeft te puzzelen en zorgeloos kan genieten is echt een kostbaar geschenk!

Anoniem

We hebben deze week een uitje gehad naar de Albert Heijn. Wat een feest om eens niet nee te hoeven zeggen als de kinderen wat in hun karretje willen leggen. Die blije gezichtjes zijn zó fijn om te zien na een moeilijke en verdrietige periode.

Anoniem

Het voelt heel raar om in de speelgoedwinkel cadeaus te kopen die de kinderen écht willen hebben. Dat je niet hoeft te zeggen: ‘Lieverd, het kan niet, want daar hebben we geen geld voor’.

 

Anoniem

Geliefd, speciaal, geaccepteerd, gewild, menselijk, belangrijk… dat is hoe ik me nu voel. En dat is zo lang geleden.

Anoniem

Super bedankt voor de cadeaubonnen. Mijn vrouw was er stil van. En dat gebeurt niet gauw. We gaan een heerlijke feestperiode tegemoet met de kinderen.

Anoniem

Wij zijn helemaal in “shock” door jullie enorm kado.
Dit hebben we nog nooit gekregen en zijn tot tranen geroerd. Wat een prachtig kado voor
ons allemaal, en voor zoveel geld. Ongelofelijk blij zijn wij ermee, maar er zijn eigenlijk
geen woorden voor.
Vind het dan ook erg moeilijk om jullie te bedanken, omdat een bedankje zo klein lijkt
bij zo’n groot kado, we zijn ontzettend dankbaar dat wij hier gebruik van mogen maken
en zullen het o.a. voor de komende feestdagen met veel plezier en gemengde gevoelens gaan gebruiken..

Anoniem

We zijn met stomheid geslagen over de inhoud van dit pakket!
Dankzij jullie hebben wij genoten in december en hebben we nog over voor de maand januari!

Hartelijk dank voor dit geweldige pakket en dat er mensen zijn die dit voor ons doen!
Onze dank is met woorden niet uit te leggen!

Anoniem

Samen met de twee meiden gaan we een gezellig middagje winkelen.  Ze zien er erg naar uit en zijn al druk aan het bedenken wat ze het liefste zouden willen hebben. Bij Albert Heijn heb ik alle benodigdheden gehaald om lekker met de kinderen eens lekkere koekjes, taartjes en andere dingen te bakken. Dank!

Anoniem

Heb je wel eens een volwassen vrouw zien huilen als een klein meisje? Nou hier zit er eentje: ik heb namelijk net het cadeau van de LINDA.foundation in ontvangst genomen. Nu hebben we na vier jaar eindelijk een paar leuke feestdagen. Ik kan Linda en haar team niet genoeg bedanken voor de glimlach die ze op het gezicht van mijn dochter heeft getoverd.

Anoniem

Lieve Linda, ik ben zo blij met dit cadeau. Nu kan ik een mooie kerst met mijn gezin vieren, met pakjes onder de boom. Iets wat mij vorige jaren niet is gelukt.

Anoniem

Wauw! Toen ik de cadeaudoos opende moest ik zo huilen. Ik schrok van de waarde en dacht dat ik de Lotto gewonnen had. En zo voelt het nog steeds. Ik kan jullie niet vertellen hoeveel zin ik heb ik kerst, terwijl ik die dagen normaal gesproken graag oversla.

Anoniem

Omdat mijn inkomsten lager zijn dan mijn lasten was het voor mij nooit mogelijk om een nieuwe jas voor de kinderen te kopen. Dus we zijn meteen naar de HEMA gegaan om een nieuwe jas te kopen. De cadeaukaarten komen precies op het goeie moment. Lieve Linda, je hebt ons door deze maand heen geholpen en ik weet niet hoe ik je daarvoor moet bedanken.

Anoniem

Het lijkt wel een droom! De kinderen zijn klaar voor de winter met hun nieuwe kleren. En voor de aankomende feestdagen kunnen we het thuis een keer als gezin gezellig maken. Normaal gesproken moet ik namelijk altijd vragen of we ergens mogen mee-eten.

Anoniem

Na het betalen van het schoolgeld was het heerlijk om een keer zonder rekenen boodschappen te doen. Ik houd één cadeaukaart voor als er weer een moeilijke tijd aankomt en van de andere ga ik voor mijn familie een lekker kerstdiner koken.

Anoniem

De feestdagen zijn nu voorbij, maar nog steeds ben ik heel erg blij.
Want wat ik nu toch mocht beleven, is een geschenk door jullie gegeven.
Voor de kinderen een stapel nieuwe broeken, daar heb ik nu niet lang voor hoeven zoeken.
Wat extra lekkers in huis voor de feestdagen, ook daarover hebben we niets te klagen.
En met nog twee verjaardagen voor de deur, geven de bonnen hieraan ook nog wat extra kleur.

 

Anoniem

Ons gezin kreeg de geweldige cadeaubonnen en hebben echt behoorlijke huilbui gehad. Wat GEWELDIG. De drie meisjes zaten elkaar aan te kijken van wat is dit nu. Ze hebben gesprongen en gezongen van blijdschap.

Anoniem

Ik accepteer zelden hulp van buitenaf, maar met twee chronisch zieke kinderen, een inmiddels ex-man met borderline en daarbij nog het wegvallen van hun vader, omdat hij psychisch niet in staat is om voor ons te zorgen, ontkom ik er niet aan om af en toe de geboden hulp te aanvaarden. De kinderen hebben genoten van de nieuwe kleren, de jarige van de cadeaus … Het heeft voor mij als moeder heel veel betekend.

Anoniem

Afgelopen jaar waren jullie voor mij en m’n gezin een lichtje van hoop. Dankzij het pakket voelden we ons weer even normaal. In 13 jaar tijd voelden ik en mijn kinderen even de vrijheid. We hebben het er nog regelmatig over en zullen het nooit vergeten.

Anoniem

Het eerste wat mijn zoontje zei: ‘Yes krijg ik een cadeau voor mijn verjaardag’. Ook was er nog genoeg over om de verjaardagen van de andere kinderen te vieren. Ik heb nu wat achterstanden kunnen inlossen en kan weer een beetje gewoon leven. Wel met het minimale, maar dat geeft niet.

Anoniem

Lieve Linda en team, sorry voor de late reactie. Maar ik wil je nog even laten weten hoe blij we zijn geweest met de bonnen. Er was ‘even lucht in de tent’. Ruimte om broodnodige zaken te kopen, maar ook ruimte voor verwennerij. Zo heb ik, het is maar klein, ook een paar repen chocolade kunnen kopen. Iets dat ik normaal gesproken niet doe. Dank!

Anoniem

Soms moeten we kiezen tussen eten kopen of met de bus naar het ziekenhuis gaan om ons ernstig zieke kind te bezoeken en nu kan het allemaal! Dank je wel!

Anoniem

Ik ben zo blij met de bonnen. Nu kunnen wij rustig naar de C&A en de kleding pakken die we wél leuk vinden. Alle drie hebben we twee setjes gekocht, dus het hele gezin is blij. Het is zo fijn om een winkel in te kunnen lopen en gewoon een keer ja te kunnen zeggen als de kinderen iets willen hebben.

Anoniem

Linda, ik wil je graag nog even bedanken voor het mooie cadeau dat ik en mijn zoontje hebben gekregen. We hebben volop van de cadeaubonnen genoten: heerlijk gegeten tijdens de kerst en we gaan nog mooie nieuwe kleren kopen!